Clouzo έγραψε:NY Knicks.... μεγάλη ομάδα κάποτε...!!!
Ω, ναι!
prov83 έγραψε:E όχι ρε Φίλιπ, στην εποχή του Mailman να υποστηρίζεις το μοσχάρι τον Ewing.
χαχα
Έλα, όχι και μοσχάρι. Παικταράς ήταν, από τους καλύτερους παίκτες του NBA όλων των εποχών.
Αν δεν ήταν ο jordan τότε, μπορεί οι knicks να είχαν πάρει αρκετά πρωταθλήματα.
Με βάση τα λεγόμενα παικτών από τους Bulls, η ομάδα μου ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος τους τότε.
Με το που σταμάτησε ο ατομιστής jordan για λίγο (στα 3 πρώτα του πρωταθλήματα), οι knicks είχαν πάει στον τελικό το 1993-94.
Κουβαλάει λίγη γκαντεμιά πάντως η ομάδα μου, δυστυχώς!
Το 1999 που η αυτοκρατορία του... Jordan τελείωσε, οι knicks ξανά πήγαν στον τελικό.
Με τον Ewing, L. Johnson, L. Spreewell, A. Houston, M. Camby κ.ά. έπεσαν πάνω στους Spurs όμως.
Από το πουθενά εμφανίστηκε ο βαρετός Duncan και σχηματίστηκε ένα φοβερό δίδυμο, Duncan-Robinson.
Σαν δεν έφτανε αυτό, όλο τραυματίες είχε η ομάδα μου.
Στον τελικό νομίζω ο Spreewell έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο; Κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά.
Ο Ewing τότε δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ήταν στα τελειώματα του.
Βέβαια, ο mailman με τους Jazz, τον stockton και τον russel αν θυμάμαι καλά.

Πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερναν ούτε αυτοί με τους Bulls.
Αυτός ο jordan τους κατέστρεψε όλους...
prov83 έγραψε:Αλλά ξέρω γιατι υποστηρίζεις τους ΝΙΚΣ
Επειδή θα πάει ο βασιλιάς ε?

Τον Lebron εννοείς;
Παικταράς είναι, αλλά δεν τον συμπαθώ ρε συ...!!
Τον έχεις ακούσει να κάνει δηλώσεις;
Μου φαίνεται κάτι σαν τον C. Ronaldo στο ποδόσφαιρο, ανοίγει το στόμα του και εσύ τρέχεις να κρυφτείς μην σου έρθει καμιά πέτρα στο κεφάλι.
Πάντως, δεν είμαι knicks λόγο του Ewing ή επειδή μπορεί να έρθει κάποιος καλός παίκτης.
Στην Νέα Υόρκη γεννήθηκα, αλλά είναι και ιστορική ομάδα.
st2 έγραψε:NBA στημενος ανταγωνισμος με βαση το marketing
Βασικά, πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας για το marketing.
st2 έγραψε:παντως οι lakers το εκαναν το 1-0 με κορυφαιο τον gasol
Off topic:Εγώ θέλω να δω πότε θα νικήσει αυτούς τους ισπανούς η εθνική Ελλάδος!!!