Επιλογη Διαγραφης Account

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Επιλογη Διαγραφης Account

Δημοσίευσηαπό AxlD » 08 Σεπ 2010, 10:21

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα, γιατι δεν υπαρχει επιλογη διαγραφης του account απο το site. Δεν θελω να διαγραψω το account μου απλα παρατηρησα πως δεν υπαρχει η επιλογη στο Control Panel. Δεν πιστευετε πως ο καθε χρηστης πρεπει να μπορει να διαγραψει τα στοιχεια του ανα πασα στιγμη?
Γνώσεις: Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Προσπαθώ σε C++ και βλέπουμε... ┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
OS: Ubuntu 10.04 64 bit + Windows 7 64 bit (Games) (dual boot)
CPU: AMD Phenom II 965 3.4GHz Black Edtion
MoBo: ASUS Crosshair III Formula
RAM: Corsair Dominator DDR3 3X2GB 1600MHz
GPU: Sapphire Radeon Vapor-X HD 4890 2GB GDDR5
Monitor: Samsung Syncmaster P2370 23"
Άβαταρ μέλους
AxlD
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Επιλογη Διαγραφης Account

Δημοσίευσηαπό prov83 » 09 Σεπ 2010, 11:16

Πρέπει να πεις το σύνθημα:
Spoiler: show
Ζήτω η MS :shock:

Θα έπρεπε να υπάρχει πάντως.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό AxlD » 09 Σεπ 2010, 11:38

prov83 έγραψε:Πρέπει να πεις το σύνθημα:
Spoiler: show
Ζήτω η MS :shock:

Χαχα! Πραγματι! Οπως και να 'χει, δεν κανω κριτικη. Απλα με αφορμη ενα thread για την διαγραφη account απο το FB -> http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?p=139604#p139604 και με αφορμη το γεγονος οτι ειμαστε ενα forum που υποστιριζει το ανοιχτο λογισμικο, με οτι αυτο συνεπαγεται (βλ. ελευθερια του λογου, της εκφρασης, τα δικαιωματα του χρηστη κ.ο.κ.), θα επρεπε να υπαρχει επιλογη διαγραφης. Δεν μπορουμε να κατηγορουμε το FB για την τακτικη του αυτη και το ιδιο μας το forum να κανει το ιδιο...
Γνώσεις: Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Προσπαθώ σε C++ και βλέπουμε... ┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Άβαταρ μέλους
AxlD
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 09 Σεπ 2010, 14:44

Επειδη μου εχει τυχει σε αλλα φορα...

Εξαρταται τι εννοεις διαγραφη...

α) Να σου αλλαξουν το password για να μην μπορεις να μπεις ΕΣΥ

β) Να αλλαξουν το nick σου και να φαινεται --- σε ολα τα στοιχεια σου

γ) Να διαγραφουν τα ποστ σου μαζι με το nick και τα στοιχεια σου.

Το α) ειναι ευκολο (απλως σε εμποδιζει ΕΣΕΝΑ να μην το ξανακανεις

Το β) το εχω δει να γινεται σε περιπτωση που θυληκο μελος του φορουμ απεχωρησε λογω παρενοχλησης και επειδη χρησιμοποιουσε το ιδι nick σε αλλα φορα, ζητησε (και πετυχε) να αλλαξει το nick

To γ) Εχει επιπτωσεις στο φορουμ. Σε οποιο thread εχεις συμμετασχει θα υπαρχουν κενα στη λογικη της συζητησης, οποιος σε κανει παραπομπη δεν σβηνεται το κειμενο σου αυτοματα κλπ). Δεν εχω δει κανενα φορουμ να το κανει, αλλα ποτε μη λες ποτε... Μπορω να φανταστω περιπτωσεις, που τουλαχιστον καποια ποστ θα πρεπει να αφαιρεθουν παση θυσια...

Φιλικα

ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό AxlD » 09 Σεπ 2010, 17:01

Πραγματι η διαγραφη δεν ειναι τοσο απλη. Το να διαγραφτουν και τα posts του χρηστη πιθανοτατα θα δημιουργουσε προβλημα διοτι ολοκληρες συζητησεις μπορει να μην εβγαζαν νοημα μετα. Ομως θεωρω πως θα επρεπε να υπαρχει η επιλογη να διαγραψω το account μου. Τα posts μου να μεινουν αλλα πολυ απλα το username μου να μην αντιστοιχει σε καποιο mail η στα στοιχεια που ειχα βαλει στο profile μου. Δεν ειναι δικαιωμα μου να μπορω να εξαφανιστω? Ειμαι περιεργος για την γνωμη των moderators πανω στο θεμα...
Άβαταρ μέλους
AxlD
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό idomeneas » 09 Σεπ 2010, 17:22

MakisM1 έγραψε:Επειδη μου εχει τυχει σε αλλα φορα...

Εξαρταται τι εννοεις διαγραφη...

α) Να σου αλλαξουν το password για να μην μπορεις να μπεις ΕΣΥ

β) Να αλλαξουν το nick σου και να φαινεται --- σε ολα τα στοιχεια σου

γ) Να διαγραφουν τα ποστ σου μαζι με το nick και τα στοιχεια σου.

Το α) ειναι ευκολο (απλως σε εμποδιζει ΕΣΕΝΑ να μην το ξανακανεις

Το β) το εχω δει να γινεται σε περιπτωση που θυληκο μελος του φορουμ απεχωρησε λογω παρενοχλησης και επειδη χρησιμοποιουσε το ιδι nick σε αλλα φορα, ζητησε (και πετυχε) να αλλαξει το nick

To γ) Εχει επιπτωσεις στο φορουμ. Σε οποιο thread εχεις συμμετασχει θα υπαρχουν κενα στη λογικη της συζητησης, οποιος σε κανει παραπομπη δεν σβηνεται το κειμενο σου αυτοματα κλπ). Δεν εχω δει κανενα φορουμ να το κανει, αλλα ποτε μη λες ποτε... Μπορω να φανταστω περιπτωσεις, που τουλαχιστον καποια ποστ θα πρεπει να αφαιρεθουν παση θυσια...

Φιλικα

ΜακηςΜ
To γ) μου κάνει εντύπωση που δεν το έχεις δει... Εχει γίνει. Επίσης ναι υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει κάποιος να σβήσει π.χ. βρισιές κτλ. ενημερώνοντας το χρήστη.
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64 bit σε HP Pavilion dv7-3110ev
Προδιαγραφές φορητού ⇛ Core i3 2.13 GHz │ 3 GB │ nVidia G105M │ Broadcom 4357 │ Bluetooth ? │ Realtek HD Audio │ 17.3"
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32 bit/Win XP σε desktop
Προδιαγραφές desktop ⇛ Pentium 4 3 GHz │ 2 GB DDR │ Sapphire ATi Radeon HD3450 512MB AGP │ Μητρική: Asus P5V800-MX
idomeneas
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 09 Σεπ 2010, 17:42

AxlD έγραψε:Πραγματι η διαγραφη δεν ειναι τοσο απλη. Το να διαγραφτουν και τα posts του χρηστη πιθανοτατα θα δημιουργουσε προβλημα διοτι ολοκληρες συζητησεις μπορει να μην εβγαζαν νοημα μετα. Ομως θεωρω πως θα επρεπε να υπαρχει η επιλογη να διαγραψω το account μου. Τα posts μου να μεινουν αλλα πολυ απλα το username μου να μην αντιστοιχει σε καποιο mail η στα στοιχεια που ειχα βαλει στο profile μου. Δεν ειναι δικαιωμα μου να μπορω να εξαφανιστω? Ειμαι περιεργος για την γνωμη των moderators πανω στο θεμα...

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού από τον χρήστη. Η διαγραφή και των δημοσιεύσεων είναι όντως προβληματική και -υποθέτω- αρκετά χρονοβόρα και επίπονη από πλευράς φόρτου εργασίας (φαντάσου να ζητήσει κάποιος που έχει πάνω από 1.000 δημοσιεύσεις την διαγραφή όλων). Το γιατί δεν υπάρχει, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, όπως: αφού ήλθες στην καλύτερη κοινότητα πανελλαδικά γιατί να θέλεις να φύγεις; :? :?:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 09 Σεπ 2010, 18:57

@idomeneas: Ναι το εχω δει... αλλα αυτα ηταν λιγα ποστς οταν μπηκε ο χρηστης σε τροχια και αρχισε να βριζει τους παντες χυδαια. Απλα καναμε τον λεβεντη ban δια βιου, σβησαμε τα επιμαχα ποστ και αφησαμε την υπολοιπη συμβολη του προς την ανθρωποτητα ακεραια και στη θεση της...

Εχω κανει καποια χρονια moderator...
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό AxlD » 09 Σεπ 2010, 18:57

Epirotes έγραψε: αφού ήλθες στην καλύτερη κοινότητα πανελλαδικά γιατί να θέλεις να φύγεις; :? :?:

Αν καποιος ειναι στην πιο δημοκρατικη χωρα του κοσμου σημαινει πως θα παραχωρησει το δικαιωμα της ιδιοτικοτητας του? :) Οπως ειπα, δεν θελω να φυγω. Email ηθελα να αλλαξω και ειδα πως υπαρχει αυτη η επιλογη στον χρηστη. Παρολα αυτα παρατηρησα πως δεν υπαρχει η επιλογη διαγραφης και εκνευριστικα. Πολυ απλα το γεγονος οτι δεν υπαρχει επιλογη διαγραφης θα επρεπε αν αναγραφεται με μεγαλα κοκκινα γραμματα την στιγμη της εγγραφης. Διοτι αν ηξερα πως δεν γινεται να διαγραφτει το mail μου θα σκεφτομουν 2 φορες την εγγραφη μου. Οποιο site κι αν ηταν αυτο...
Άβαταρ μέλους
AxlD
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 09 Σεπ 2010, 19:20

Μάλλον με παρεξήγησες καθώς προφανώς δεν το διατύπωσα κι εγώ σωστά. Δεν αναφερόμουν σ' εσένα προσωπικά με την ρητορική αυτή ερώτηση, απλά ήταν ο μόνος λόγος που μπορούσα να σκεφτώ γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού. Πάντως, να ενημερώσω ότι έθεσα ήδη το θέμα στο συμβούλιο των συντονιστών/διαχειριστών προς συζήτηση κι εφόσον καταλήξουμε κάπου θα σας ενημερώσουμε προσεχώς. ;)
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων