Συντονιστής: konnn

prov83 έγραψε:Πρέπει να πεις το σύνθημα:Spoiler: show

To γ) μου κάνει εντύπωση που δεν το έχεις δει... Εχει γίνει. Επίσης ναι υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει κάποιος να σβήσει π.χ. βρισιές κτλ. ενημερώνοντας το χρήστη.MakisM1 έγραψε:Επειδη μου εχει τυχει σε αλλα φορα...
Εξαρταται τι εννοεις διαγραφη...
α) Να σου αλλαξουν το password για να μην μπορεις να μπεις ΕΣΥ
β) Να αλλαξουν το nick σου και να φαινεται --- σε ολα τα στοιχεια σου
γ) Να διαγραφουν τα ποστ σου μαζι με το nick και τα στοιχεια σου.
Το α) ειναι ευκολο (απλως σε εμποδιζει ΕΣΕΝΑ να μην το ξανακανεις
Το β) το εχω δει να γινεται σε περιπτωση που θυληκο μελος του φορουμ απεχωρησε λογω παρενοχλησης και επειδη χρησιμοποιουσε το ιδι nick σε αλλα φορα, ζητησε (και πετυχε) να αλλαξει το nick
To γ) Εχει επιπτωσεις στο φορουμ. Σε οποιο thread εχεις συμμετασχει θα υπαρχουν κενα στη λογικη της συζητησης, οποιος σε κανει παραπομπη δεν σβηνεται το κειμενο σου αυτοματα κλπ). Δεν εχω δει κανενα φορουμ να το κανει, αλλα ποτε μη λες ποτε... Μπορω να φανταστω περιπτωσεις, που τουλαχιστον καποια ποστ θα πρεπει να αφαιρεθουν παση θυσια...
Φιλικα
ΜακηςΜ

AxlD έγραψε:Πραγματι η διαγραφη δεν ειναι τοσο απλη. Το να διαγραφτουν και τα posts του χρηστη πιθανοτατα θα δημιουργουσε προβλημα διοτι ολοκληρες συζητησεις μπορει να μην εβγαζαν νοημα μετα. Ομως θεωρω πως θα επρεπε να υπαρχει η επιλογη να διαγραψω το account μου. Τα posts μου να μεινουν αλλα πολυ απλα το username μου να μην αντιστοιχει σε καποιο mail η στα στοιχεια που ειχα βαλει στο profile μου. Δεν ειναι δικαιωμα μου να μπορω να εξαφανιστω? Ειμαι περιεργος για την γνωμη των moderators πανω στο θεμα...

Epirotes έγραψε: αφού ήλθες στην καλύτερη κοινότητα πανελλαδικά γιατί να θέλεις να φύγεις;![]()