από Epirotes » 29 Δεκ 2010, 17:11
Off topic:Έτσι είμαστε εμείς οι πολυσυμπαντικοί! Όλα τα λειτουργικά τα γουστάρουμε και είμαστε "μπάτε σκύλοι άλεστε κλπ.".
Και μάλλον δεν τα μέτρησες σωστά είναι έξι στο σύνολο!
Πέρα από την πλάκα, τα ουμπουντοειδή τα έχω και για λόγους υποστήριξης, δηλ. αν δω εδώ ένα πρόβλημα με kubuntu, να μπορώ να μπω και να δω τι και πως κι αν μπορώ να βοηθήσω. Την 10.04 θα την κρατήσω, γιατί έχω ένα φίλο που θα μείνει σ' αυτήν, ώστε να έχω κι εγώ ένα σημείο αναφοράς. Συν ότι είναι LTS κι αυτή την φορά είπα να την κρατήσω μέχρι να λήξει η υποστήριξη. Mint έβαλα τώρα τελευταία (βασικά πήγαινα για Debian, αλλά απέτυχα για κάποιο λόγο να φτιάξω το live USB και μετά θυμήθηκα ότι υπάρχει και το mint. Κι όντως κάπως έτσι όπως τα περιγράφει ο Th P είναι: μόνη μεγάλη διαφορά που είδα είναι ότι έχει thunderbird για ηλ. ταχυδρομείο, το gimp προεγκατεστημένο και δεν έχει εργαλείο δίσκων (εκτός κι αν είναι κάπου κρυμμένο και το βρήκα ακόμα). Έχει επίσης προεγκατεστημένο το System Profiler and Benchmark και το vlc. Κι έχει και στη Διαχείριση κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν στο ubuntu από την μάνα τους. Πάντως, γενικά καλή διανομή μου φαίνεται και θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σ' όποιον με ρωτούσε. Δεν έχω ψαχτεί ακόμα να δω η κοινότητά της τι λέει, αλλά νομίζω υπάρχει μόνο Αγγλόφωνη, μπορεί να κάνω λάθος, βέβαια. Αλλά νομίζω ότι σ' αυτό υπερτερούμε γιατί όπως είπα και παλιότερα είμαστε από τις καλύτερες κοινότητες που υπάρχουν -κι έχω δει ουκ ολίγες στην ζωή μου. Κι εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό!

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)