Αυτή είναι η λύση!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Μήπως πρέπει να κάνουμε έτσι;

Δημοσίευσηαπό minios67 » 17 Ιουν 2011, 09:27

Αυτό το μοντέλο θα δούλευε;
http://www.greek-chater.com/forum/showt ... hp?t=40404
Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Μήπως πρέπει να κάνουμε έτσι;

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 17 Ιουν 2011, 10:00

minios67 έγραψε:Αυτό το μοντέλο θα δούλευε;
http://www.greek-chater.com/forum/showt ... hp?t=40404

Μωρε το μοντέλο καλό είναι ως τέτοιο . Το πρόβλημα είναι αλλού . Το πρόβλημα είναι ότι για να ισχύσει πρέπει να συμβούν κατά σειρά τα εξής:

1] Κατεβαίνει ο Χριστός στην Γη :angel:
2] Αποφασίζει αντί για την Δευτέρα Παρουσία (εικονίδιο με πιγκουϊνάκι κρατών κεραυνό) , να μεταρρυθμίσει πολιτικά την Ελλάδα :geek: (ή όλον τον κόσμο αν θες , το ίδιο πιθανό είναι).
3] Μας μιλά παραινετικά και μας συμβουλεύει :ugeek: με αγάπη (είπαμε , ο Χριστός είναι , όχι ο Σουλτάνος με τον βούρδουλα).

Και το δύσκολο της υπόθεσης....

4] Εμείς τον ακούμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ.Μωρε ας είχα εγώ πιγκουϊνάκια να κάνουν διάφορα και θα την έκανα υπερπαραγωγή την απάντηση ... ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ !!!
ΥΓ 2.Μην παρεξηγηθείς , δεν ειρωνεύομαι τις προτάσεις σου , πλάκα με τα χάλια μας κάνω .
ΥΓ 3.Πάντως , το κείμενο του λινκ δεν είναι και τόσο μεγάλο και δεν νομίζω πως θα μεγάλωνε υπερβολικά το ποστ σου αν το παρέθετες ως κείμενο και όχι μόνο ως σύνδεσμο. :wave:
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Αυτή είναι η λύση!

Δημοσίευσηαπό minios67 » 17 Ιουν 2011, 12:47

Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Αυτή είναι η λύση!

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 17 Ιουν 2011, 13:12

Απορώ πως δεν την σκεφτήκαμε τόσο καιρό :P
Παίρνεις έτοιμο τον κοινοβουλευτισμό, αφαιρείς τις κακές λέξεις ("κόμματα", γιατί είναι κακές δεν ξέρω, έτσι είπε η τηλεόραση), και έχεις το σούπερ πολίτευμα. Wait.... wut?
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό minios67 » 17 Ιουν 2011, 13:49

Για βάλτο στο virtual box και τρέχα το, περιέχει πολύ περισσότερη δημοκρατία. Δύσκολα βάζουν χέρι τα γνωστά άγνωστα κέντρα εξουσίας, μπαίνει πολύ αυτοδιοίκηση στη μέση. Αυτό που έχουμε είναι κοροϊδία, αυτό που προτείνω είναι τουλάχιστον δημοκρατία, όχι τέλεια, αλλά είναι.
Θύμιος – Μεσολόγγι
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 17 Ιουν 2011, 14:01

minios67 έγραψε:Για βάλτο στο virtual box και τρέχα το, περιέχει πολύ περισσότερη δημοκρατία. Δύσκολα βάζουν χέρι τα γνωστά άγνωστα κέντρα εξουσίας, μπαίνει πολύ αυτοδιοίκηση στη μέση. Αυτό που έχουμε είναι κοροϊδία, αυτό που προτείνω είναι τουλάχιστον δημοκρατία, όχι τέλεια, αλλά είναι.

Αυτό που προτείνεις δεν είναι δημοκρατία . Δημοκρατία είναι να περνάει η γνώμη των πολλών και ας μην είναι απαραίτητα σωστή.
Αυτό που προτείνεις είναι εθελοντικός αυτοπεριορισμός , κάτι που είναι σαφώς ενάντια στην ανθρώπινη φύση και αυτό φαίνεται και από την δική σου έλλειψη εθελοντικού αυτοπεριορισμού ώστε να μην δημιουργήσεις 2 διαφορετικά thread για να βάλεις μέσα απλά ένα λινκ και την δική μου αντίστοιχα έλλειψη εθελοντικού αυτοπεριορισμού ώστε να μην απαντήσω και στα δύο , άσχετα αν και των 2 οι προθέσεις (και οι δικές σου αλλά και οι δικές μου) είναι καλές.
Εξ άλλου κάποια από αυτά που προτείνεις είναι αδύνατο να συμβούν ακόμα και άν και τα 6 δις κόσμου της Γης συμφωνούσαν και αυτό για καθαρά πρακτικούς λόγους.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων