Πριν προχωρήσετε παρακάτω, να σας πω ότι ούτε με τα προϊόντα κολλάω, ούτε είμαι συλλέκτης ή τίποτα τέτοιο. Τέλος πάντων.
Χτες γύρισα από Ικαρία, όπου πάω κάθε χρόνο από μωρό (έχω πολλούς συγγενείς εκεί, είχα γιαγιά που δεν ζει πια, θείους, ξαδέλφια κλπ.) Είναι το αγαπημένο μου νησί, μετά το δικό μου.
Όμως αυτή τη φορά γύρισα με μια στενοχώρια: Έχασα στο Χριστό Ραχών το υπέροχο καλοκαιρινό καπελάκι μου ubuntu, που είχα πάρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της canonical και ήταν... αχώριστο με το κεφάλι μου. Το άφησα τη νύχτα της Δευτέρας στην καρέκλα του ζαχαροπλαστείου της πλατείας και την άλλη μέρα κάποιος το είχε πάρει. Δεν έγινε και τίποτα, ας το χαρεί όποιος το βρήκε (αρκεί να ξέρει και τι σημαίνει η λέξη). Έλεγα μόλις γυρίσω στη βάση μου θα παραγγείλω ένα άλλο και ας κάνουν τα μεταφορικά όσο και το καπελάκι (την άλλη φορά πήρα και ένα t-shirt και δεν μου φάνηκε).
Και ---αααααγκρ!--- βλέπω ότι η cano δεν το έχει πια στα προϊόντα της! Φτου! Ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω αλλού;
Όπως είπα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλά στενοχωρήθηκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! Αν έχετε χάσει κάποιο πράγμα μικρής αξίας που σας άρεσε, θα με καταλάβετε!