Δεν έχει σχέση με linux το παρόν άρθρο, αλλα φαντάζομαι ταιριάζει στα Περί ανέμων.
Έχω αγοράσει ένα mac book στη γερμανία και το service στο εκεί μαγαζί ήταν φανταστικό. Αντίθετα με το που γύρισα στην Ελλάδα, χρειάστηκε να πάω στο MacOnline μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που υποτίθεται ότι παρέχει υποστήριξει για προϊόντα της apple. Δυστυχώς απογοητεύτηκα οικτρά. Μόνο που δε με πέταξαν με τις κλωτσιές όταν ανέφερα ότι είχα apple care. Λες και ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα μόνο να πουλάει επιτρέπεται και η μετά-αγοράς εξυπηρέτηση (after sales support) είναι ντροπή. Φράση του υπαλλήλου: "αα, εδώ λειτουργούμε διαφορετικά". Το εδώ αναφέρεται μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί ή γενικά στην Ελλάδα; Θα μου πείτε εσείς τι φταίτε να τα ακούτε όλα αυτά; Τίποτε. Απλά ακόμη και για ελληνικά δεδομένα η εξυπηρέτηση του MacOnline της Θεσσαλονίκης ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Δε ξέρω πώς είναι στην Αθήνα. Στο τέλος μου έδωσαν ένα τηλεφωνικό νούμερο (γραμμή 00800) η οποία λειτουργεί μόνο 9-5 Δευτέρα ως Παρασκευή.
Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι σημαντική ακόμη κι αν αποφέρει μικρά άμεσα κέρδη, γιατί ο πελάτης θα ξανάρθει να αγοράσει μόνο αν μείνει ευχαριστημένος. (Για να μη σχολιάσω την ακαταστασία πάνω στο γραφείο τους)
Εν κατακλείδι, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου σε αυτό το μάγαζι ούτε και συνιστώ σε κάποιον να αγοράσει από αυτό.

| Προγραμματισμός: