PaNick έγραψε:Κακίες.
Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.
Όποιος ξέρει κι αυτά και τις εναλλακτικές, για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Βρεταννικού Ναυτικού, Βασιλικό παρακαλώ, μπορεί να κρίνει - δεν τους περνάω για κορόιδα πάντως αυτούς εκεί τους ψιλο-<ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> τους ..Άγγλους. <ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> ίσως, κορόιδα αποκλείεται.
Όσο για κακίες είσαι και εδώ λάθος , τα καλά τους επειδή υπάρχουν προγράμματα που συνηθίσαμε , η επειδή ότι έχουμε ( εγώ δεν έχω καν πλέων , για μένα πλέων ) το έχουμε έτσι στο φλου , για φαντάσου έστω για λίγο ότι έχουμε να το πληρώναμε , και εμένα δεν μου αρέσει να έχω κάτι στο Η/Υ και να μην ξέρω τι κάνει αυτό που και γιατί συνδέεται .
Μην το λες αυτό , για αυτό τους χάνονται τα φορητά από υπηρεσίες με εκατομμύρια αριθμούς κοινωνικής ασφάλειας , και τότε και εδώ δεν είναι κορόιδα δεν είναι που σύναψαν την συμφωνία με τον Μπιλλ για να πάρουν κάτι παραπάνω ........
Και ότι πληρώνεις παίρνεις , δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις εδώ είσαι κρεμασμένος από την ms και τους vendors + drivers ενώ στο λίνουξ πολλές φορές τους drivers μπορεί να αντικαταστήσει μία απλή παράμετρο κάπου σε ένα αρχείο και εκεί όχι δεν έχει τότε δεν παίζει , και ειδικά τώρα με sVista που κάνεις αμάν να βρεις οδηγούς για το xp .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr