είχαμε δεν είχαμε το κάναμε ολόκληρη κουβέντα :p
1) τα 98 -95 δεν θα βγαλουν περισσότερα fps γιατι πολυ απλά τα συγρονα games δεν θα παίζουν καν..
2) δεν μιλάω μόνο για τα fps, απλά έδωσα ένα παράδειγμα για τo κακό memory management των vista και τους πόρους που χρησιμοποιούν από το σύστημα απλά και μόνο για να τρέχουν.. (επειδή είπες ότι στο σύστημα μου θα τρέχουν καλύτερα τα Vista από τα XP, για πιό λόγο; μου το εξηγείς;)
3) Σταθερότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια.. σαν διαφήμιση των Vista ακούγεται, μα δεν έχουν άλλο επιχείρημα για να προσεγγίσουν τους αγοραστές..
μα ακόμη και σε αυτά τα ΧΡ δεν υστερούν καθόλου, δώσε μου ένα παράδειγμα ασφάλειας η αξιοπιστίας των Vista σε σχέση με ΧΡ...
τι αξιοπιστία εχουν οταν θα σου "τελειωσει" η ραμ αν πας να κάνεις render ενα βίντεο;
4) Στο μόνο που υπερτερούν είναι στην ομορφιά! αλλά αξίζει να θυσιάσεις όλα τα άλλα; XP με vista Theme ftw ή ακόμη καλύτερα Ubuntu και Compiz
5) Τα Vista απλα ήταν μια beta έκδοση των 7 όπως ήταν τα Μe για τα ΧΡ (άλλη φόλα και αυτή, εκεί να δεις σταθερότητα και αξιοπιστία)
6) Δεν κατάλαβα γιατι το ξεκινήσαμε όλο αυτό (και το συνεχίζω.. :p ) όλα είναι θέμα γούστου και προσωπικών επιθυμιών αλλά και εμπειριών
Μα είναι όμως αντικειμενικότατο ότι τα Vista ήταν αποτυχία! τα 7 δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ακόμη, μα σιγουρα θα είναι αξιόλογα!
7)Πάντα φιλικά χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης, κουβέντα κάνουμε