Συμπεριφορά από διαχειριστές & συντονιστές προς τα μελη

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Συμπεριφορά από διαχειριστές & συντονιστές προς τα μελη

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 22 Νοέμ 2009, 18:18

Διευκρίνιση από filippos.xf: Αυτό το νήμα ΔΕΝ αφορά το φόρουμ της κοινότητας ubuntu-gr.
Δεν είναι το κατάλληλο νήμα ούτε για τυχόν απορίες, παράπονα, αλλά ούτε για προτάσεις σχετικά με την κοινότητα, για αυτά υπάρχουν άλλα σχετικά θέματα στο φόρουμ.

Η αφορμή της συζήτησης αυτής:
Http://kapsimo.net/modules/newbb/view ... t_id=23544#forumpost23544

Μερικές φορέν νομίζω πως οι το adminiλίκι κάνει τον άνθρωπο αλλαζώνα και υπερόπτη γιατί πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις σαν και αυτές
To σκεπτικό αυτό το βασίζω και σε 2 γεγονότα ακόμα:
1)Το πέιραγμα του signature μου στο portal(kapsimo) αυτό με υβριστικό ως προς τον ανδρισμό μου.
2) Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.

Ετσι πιστεύω πως:
1)Νομίζω πως το bannarisma των users πρέπει να γινεται μετά από την ψηφοφορία όλλων των users.
2)Μερικοί καννόνες των site να μπορούν να αναθεωρούνται αφού έχουν ακουστεί και οι γνώμες των users για το περιεχόμενό τους.
3)Οι admins να μην προσβάλλουν τους users και το αντίστροφο.
4)Γενικότερα το internet και κάθε site να γίνει πιο δημοκρατικό.

Τί λέτε? (Οι προτάσεις και οι συζήτιση γενικεύεται γενικότερα και όχι μόνο στην κοινότητα)
Τελευταία επεξεργασία από pros και 30 Νοέμ 2009, 10:02, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά
Αιτία: βελτίωση τίτλου
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Re: Περί admins.....

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 22 Νοέμ 2009, 18:33

pc_magas έγραψε:Το πέιραγμα του signature μου στο portal αυτό με υβριστικό ως προς τον ανδρισμό μου.

Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
pc_magas έγραψε:Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.
Έχω Facebook, η πολιτική του Facebook σε ορισμένα θέματα δεν μου αρέσει πολύ.
pc_magas έγραψε:Ετσι πιστεύω πως:
1)Νομίζω πως το bannarisma των users πρέπει να γινεται μετά από την ψηφοφορία όλλων των users.

Το αν θα γίνει ban κάποιο μέλος στην κοινότητα μας εξαρτάται από την συμπεριφορά του ίδιου στην κοινότητα μας και το κριτήριο της κριτικής είναι οι κανόνες λειτουργίας.
pc_magas έγραψε:2)Μερικοί καννόνες των site να μπορούν να αναθεωρούνται αφού έχουν ακουστεί και οι γνώμες των users για το περιεχόμενό τους.

Για τις άλλες ιστοσελίδες δεν ξέρω. Όσων αφορά το δικό μας φόρουμ, γενικότερα προτάσεις, ιδέες κτλ. είναι καλοδεχούμενες στα σχετικά νήματα εδώ στο φόρουμ. Είναι γνωστό ότι τέτοιες σημαντικές αποφάσεις/αλλαγές καθορίζονται μετά από δημοκρατικές συζητήσεις ή ψηφοφορίες ανάλογα με την περίπτωση.
pc_magas έγραψε:3)Οι admins να μην προσβάλλουν τους users και το αντίστροφο.

Ο άσχημος τρόπος ομιλίας στον βαθμό που ανέφερες στο φόρουμ μας δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει γιατί οι συντονιστές επιβλέπουν. Για τις άλλες ιστοσελίδες τι να πω.
pc_magas έγραψε:4)Γενικότερα το internet και κάθε site να γίνει πιο δημοκρατικό.

Όσων αφορά το δικό μας φόρουμ, παραθέτω κάτι που ανέφερα λίγο πιο πάνω.
filippos.xf έγραψε:Γενικότερα προτάσεις, ιδέες κτλ. είναι καλοδεχούμενες στα σχετικά νήματα εδώ στο φόρουμ.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 22 Νοέμ 2009, 19:00

Είναι topiv που άνοιξα στο kapsimo.net αλλά ήθελα μια γενικότερη συζήτιση περί αυτού και δεν αναφέρομε στο forum τις κοινότητας αλλά γενικότερα.
Αν και πιστεύω πως οι κοινότητα είναι υπόδειγμα forum και γενικότερα κοινότητας!
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 22 Νοέμ 2009, 22:25

pc_magas έγραψε:2) Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό :crazy:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 23 Νοέμ 2009, 15:33

pc_magas έγραψε:2) Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.

Εάν δεν διάβασες όρους χρήσης όταν έκανες εγγραφή αυτό δικό σου λάθος .Διάβασε τους καλά , θα δεις ότι υπάρχει εκεί αναφορά ότι δεν θα σε ρωτάνε για τι και πως και αποφασίζουν αυτή πως διαχειριστούν τα θέματα .
Τώρα εάν δεν σου αρέσει αυτό είναι μικρό και μεγάλο κακό , και να ζήτησης διαγραφή πληροφορίες σου θα μείνουν εκεί και θα τις εκμεταλλευτούν όπως θέλουν αυτοί χωρίς καν να σε ρωτήσουν .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 23 Νοέμ 2009, 17:59

Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 24 Νοέμ 2009, 14:14

Μα ποιος είπε ότι έχω facebook από τις ειδήσεις το άκουσα και γι αυτό δεςν γράφομε γιατί στην ουσία η σελίδα "ελέγχει" την κοινωνική ζωή του πλανήτη. Που στην ουσία ένας αντικοινωνικός άνθρωπος, που στο πάρτι του δεν πάτησε ψυχή (Ενώ πλήρωσε του κόσμου τα λεφτά γιασ να νοικιάσει αίθουσα) ελέγχει την κοινωνική ζωη του πλανήτη.(kafrila my friend kafrila)
Οι υπολογιστές μου:
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 24 Νοέμ 2009, 17:20

@pc_magas
έγραψε:γιατί στην ουσία η σελίδα "ελέγχει" την κοινωνική ζωή του πλανήτη

και να έκανε μόνο αυτό καλά θα ήταν ... και άλλα γίνονται με την πλατφόρμα πλέον στο όνομα "facebook" ... έχει γίνει και της μόδας τώρα ...
αλλά μου αρέσει που γνωστά κράτη ολόκληρα( και καλά φιλελεύθερα) επιβάλουν ένα σωρό φασιστοειδές αποψεις και νόμους για το internet
αλλά το facebook δεν το θίγουν καθόλου ....
τς τς τς πάνε γυρεύοντας μου φαίνεται
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 24 Νοέμ 2009, 18:52

sokoban4ever έγραψε:
αλλά το facebook δεν το θίγουν καθόλου ....
τς τς τς πάνε γυρεύοντας μου φαίνεται

Καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου. Τίποτα δεν θα έπρεπε να θίγεται. Εξάλλου το facebook δεν επιβλήθηκε σε κανέναν. Ούτε μας αναγκάζει να δίνουμε τα στοιχεία μας (εγώ έχω ένα ψευτοaccount για να παίζω mafia wars με του). Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν οικειθελώς ;)
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 24 Νοέμ 2009, 19:16

tolis_01 έγραψε:Καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου. Τίποτα δεν θα έπρεπε να θίγεται. Εξάλλου το facebook δεν επιβλήθηκε σε κανέναν. Ούτε μας αναγκάζει να δίνουμε τα στοιχεία μας (εγώ έχω ένα ψευτοaccount για να παίζω mafia wars με του). Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν οικειθελώς ;)

Και τώρα με τους όρους χρήσης της τάδε ιστοσελίδας είναι δικαιολογημένα τα πάντα ε; Από νομικής μορφής, σωστά;

Αν σε οτιδήποτε γίνεται γύρω μας οι άνθρωποι κάθονται και το αποδέχονται έτσι απλά, τότε η ανθρωπότητα θα οδεύει συνεχώς από το κακό προς το χειρότερο. Πως να μην θίγεται τίποτα; Το καλό πρέπει να επιβραβέβεται και το κακό, τουλάχιστον, να γίνεται γνωστό σε όλους έτσι όπως είναι. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι με το τι έχουν να κάνουν.

Ακόμα και <<οικειοθελώς>> να γίνονται κάποιες κινήσεις, δεν κατάλαβα, δηλαδή θα μας κάνουν ότι θέλουν κάποιες εταιρίες; Σίγουρα υπάρχουν οι όροι χρήσης στις ιστοσελίδες, τα νομικά, η γραφειοκρατία και όλα αυτά... μην ξεχνάμε όμως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπροστά στα ανθρώπινα δικαιώματα τι να τους κάνω τους όρους χρήσης και την γραφειοκρατία; Πας να βρεις το δίκιο σου με τον ένα νόμο και το χάνεις από έναν άλλο νόμο. Το να αγανακτούν οι άνθρωποι με τις κοροϊδίες που γίνονται γύρω τους είναι το λιγότερο. Όπως και να έχει δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται να θίγεται από κανέναν, ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων