ποσους εχετε πεισει να χρησιμοποιουν linux ?

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

ποσους εχετε πεισει

0- προσπαθω να τον πεισω αλλα δεν πειθεται με τπτ!!
13
14%
1-10
68
74%
11-20
4
4%
20-30
1
1%
30++
6
7%

Σύνολο ψήφων : 92

ποσους εχετε πεισει να χρησιμοποιουν linux ?

Δημοσίευσηαπό jemadux » 07 Δεκ 2009, 20:04

το θεμα τα λεει ολα.. και η ερωτηση ειναι απλη και κατανοητη ...
εγω εχω πεισει μεχρι στιγμη 3 ατομα αλλα μια η αδερφη του φιλου μ χρησιμοποιει linux γιατι βαλαμε στο η/υ της :thumbup:
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Re: ποσους εχετε πεισει να χρησιμοποιουν linux ?

Δημοσίευσηαπό Hephaestus » 07 Δεκ 2009, 22:05

Η δημοσίευση διαγράφηκε.
Τελευταία επεξεργασία από Hephaestus και 15 Δεκ 2009, 05:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο με 64 φουσκάλες ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Ναι
Άβαταρ μέλους
Hephaestus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 07 Δεκ 2009, 22:38

Ενδιαφέρον ερώτημα
:thumbup:
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
κάποιος έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και έχει πείσει 1 άτομο
και κάποιος άλλος έρχεται σε επαφή με λίγο κόσμο και έχει πείσει και αυτός 1 άτομο
2) περίπτωση
Κάποιος νομίζει ότι έχει πείσει κάποιους αλλά τελικά πάλι ξεγλιστράνε στα winblows

τέσπα κάποιες σκέψεις είπα μια χαρά πείθετε όσους μπορείτε :)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 07 Δεκ 2009, 22:58

Hephaestus έγραψε:Βάλε και τα "Δεν δοκίμασα / Δεν θέλω", "Δεν ξέρω / Δεν απαντώ" και θα πρότεινα να αλλάξεις την ετικέττα σε "Μπορείτε να κάνετε μία επιλογή" (αφού αφορά αριθμό), διαφορετικά "Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω". Το "...επιλέξετε μία επιλογή" είναι πλεονασμός στα ελληνικά.
Off topic:
Αρχίζουν και μου αρέσουν οι σφυγμομετρήσεις σου.

εβαλα το επιλεξτε μια επιλογη αλλα μπορεις μετα να αλλαξεις την επιλογη σου

sokoban4ever έγραψε:Ενδιαφέρον ερώτημα
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
και κάποιος άλλος έρχεται σε επαφή με λίγο κόσμο και έχει πείσει και αυτός 1 άτομο
2) περίπτωση
Κάποιος νομίζει ότι έχει πείσει κάποιους αλλά τελικά πάλι ξεγλιστράνε στα winblows

εχεις δικιο εδω... αλλα τι να κανουμε ρε γιαννη ?
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 08 Δεκ 2009, 00:36

αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
2) περίπτωση

3)περίπτωση
και κάποιος έχει πολλά pc και τον πείθω να βάλει ubuntu σε ένα από αυτά. Παίρνω 1 ή το κλάσμα 1/αριθμός pc ?
4)περίπτωση
κάποιον πείθω να βάλει dual/multi boot. Πόσα παίρνω ?

Αν έχουμε εμείς οι ίδιοι multi boot επιδρά μειωτικά;

Αρκετά με την πλάκα, δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι ειρωνεύομαι γιατί δεν το κάνω, απλά βρίσκω ότι δεν έχει μεγάλο νόημα να «πείθεις» κάποιον για κάτι σε αυτό το πεδίο. Εχω πολλές φορές παρουσιάσει τα υπέρ, όταν άλλοι με βλέπουν να δουλεύω στο pc μου, και έχω εγκαταστήσει σε δεύτερα ή τρίτα μηχανήματα φίλων ubuntu μπας και τα δοκιμάσουν, αλλά μέχρι εκεί. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι δεν έχει νόημα και σημασία να πείσεις κάποιον αν δεν αποζητά να «πειστεί», περίπτωση στην οποία, κατ'ακριβολογία, δεν τον πείθεις, απλά του δίνεις τη λύση που ψάχνει μόνος του.

Ασε που θα με εκνεύριζε να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει για κάτι που ξέρω και δεν θέλω, και δεν κάνω αυτά που με εκνευρίζει να μου κάνουν...

Αν έπρεπε να απαντήσω κιόλας, θα έλεγα «κανέναν με ενσυνείδητη προσπάθεια, αφήνω τον κόσμο στην ησυχία του», κάποιοι άλλαξαν λειτουργικό με τη βοήθειά μου.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 08 Δεκ 2009, 00:42

Χαχαχα στις πρώτους 6 ψήφους έχω το 17% :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 08 Δεκ 2009, 01:53

Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε πόσους το έβαλα έως τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σε όσους το έβαλα το έχουν έως τώρα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 08 Δεκ 2009, 01:59

linuxman έγραψε:Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε πόσους το έβαλα έως τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει προσυλητίσει περισσότερους από 'μενα. Μακάρι να ακούω τέτοια συνέχεια :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 08 Δεκ 2009, 02:06

Apopas έγραψε:
linuxman έγραψε:Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε πόσους το έβαλα έως τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει προσυλητίσει περισσότερους από 'μενα. Μακάρι να ακούω τέτοια συνέχεια :lol:

:D Από το 2006 με την έκδοση 6.06 έχω βάλει ήδη πάρα πολλά και πράγματι δεν έχω μετρήσει πόσα είναι .
Πιστεύω ότι όμως πάνω από τους 80% το έχουν κρατήσει και το έχουν ακόμα , χωρίς πολλά πολλά .
Σε μερικά έχω κάνει και δυο φορές μετά από λάθος του να δοκιμάσουν το upgrade και να μην περιμένουν να τελειώσει κατά τα άλλα όλοι είναι ευχαριστημένη με το Λίνουξ .
Ορισμένοι έχουν μάθει και να κάνουν μόνοι τους και εγκατάσταση , ακόμα και το καλύτερο στα κορίτσια που έχω βάλει είναι πανευτυχής που δεν κυνηγάνε πλέων τα ζουζούνια άλλα έχουν το amsn+facebook τους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό siropio » 08 Δεκ 2009, 02:17

kzlazy έγραψε:
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
2) περίπτωση

3)περίπτωση
και κάποιος έχει πολλά pc και τον πείθω να βάλει ubuntu σε ένα από αυτά. Παίρνω 1 ή το κλάσμα 1/αριθμός pc ?
4)περίπτωση
κάποιον πείθω να βάλει dual/multi boot. Πόσα παίρνω ?

Αν έχουμε εμείς οι ίδιοι multi boot επιδρά μειωτικά;

Αρκετά με την πλάκα, δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι ειρωνεύομαι γιατί δεν το κάνω, απλά βρίσκω ότι δεν έχει μεγάλο νόημα να «πείθεις» κάποιον για κάτι σε αυτό το πεδίο. Εχω πολλές φορές παρουσιάσει τα υπέρ, όταν άλλοι με βλέπουν να δουλεύω στο pc μου, και έχω εγκαταστήσει σε δεύτερα ή τρίτα μηχανήματα φίλων ubuntu μπας και τα δοκιμάσουν, αλλά μέχρι εκεί. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι δεν έχει νόημα και σημασία να πείσεις κάποιον αν δεν αποζητά να «πειστεί», περίπτωση στην οποία, κατ'ακριβολογία, δεν τον πείθεις, απλά του δίνεις τη λύση που ψάχνει μόνος του.

Ασε που θα με εκνεύριζε να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει για κάτι που ξέρω και δεν θέλω, και δεν κάνω αυτά που με εκνευρίζει να μου κάνουν...

Αν έπρεπε να απαντήσω κιόλας, θα έλεγα «κανέναν με ενσυνείδητη προσπάθεια, αφήνω τον κόσμο στην ησυχία του», κάποιοι άλλαξαν λειτουργικό με τη βοήθειά μου.

+1
ίσως και με λίγο τσίκγλιμα παραπάνω αλλά όταν ο άλλος το αποζητά και χωρίς να γίνομαι ενοχλητικός.
Το θέμα είναι να το καταλάβει μόνος του.
siropio
babeTUX
babeTUX

IRC: siropio
Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων