ας μου απαντησει καποιος στην εξης ερωτηση.εχω ps3.χθες επαιξα με καποιον on line o οποιος αντι να παρει μια προεπιλεγμενη ομαδα πηρε αυτην που ο ιδιος ειχε δημιουργησει.και ειχε μεσα ολους τους αστερες που μπορειτε να φανταστειτε.φυσικα με νικησε.εχω φτιαξει κ γω τετοια ομαδα ομως στο on line δεν μου την βγαζει.ξερει καποιος να μου απαντησει γιατι???
Γεια σου φιλε μου και καλως μας ηρθες καταρχας!! Ριξε και μια ματια εδω Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux Για την απορια σου, κατσε μηπως και ξερει καποιος να σου απαντησει! Πες μας και το score!
Το θεμα σου μετακινηθηκε στην κατηγορια : Περί ανέμων
0-3.αλλα ειχε κακα,ροναλντινιο,ροναλντο κ αλλους μαζεμενους στην παρι σεντ ζερμεν παρακαλω.......να τους μαζεψω μπορω κ γω αλλα να παιξει με αυτην την ομαδα on line γινεται?εγω παντως δεν τα καταφερα......αν ξερει καποιος............
Δεν ξερω κατα ποσο το γνωριζεις, αλλα εδω ειναι ενα forum οπου ασχολειτε με το Ubuntu και το Ελευθερο λογισμικο δες εδω Τι είναι το Ubuntu; Βεβαια δεν γνωριζω τι λειτουργικο εχεις, αλλα εαν θελεις μπορεις να κανεις μια δοκιμη και να βαλεις και εσυ το Ubuntu! Θα σε βοηθησουμε σε οτι και αν χρειαστεις!