Δημιουργία e shop.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Δημιουργία e shop.

Δημοσίευσηαπό Kabamaru22 » 16 Ιαν 2010, 05:09

Καλησπέρα σας.Δεν ξέρω αν ποστάρω στην σωστή ενότητα αλλά δενβρήκα κάτι σχετικό.
Αυτό που θέλω είναι το εξής.Να δημιουργήσω μια απλή σελίδα όπου θα πουλάω μερικά ψηφιακά προιόντα (scripts και ebooks Κυρίως).Την σελίδα θα την φτιάξω με html αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω το εξής:δίπλα απο το προιόν με το εικονίδιο-banner για την πληρωμή που οδηγεί στην σελίδα με το συσκγκερημένο ποσό (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς-όσοι έχετε κάνει αγορά με paypal καταλαβαίνετε) όπου επίσης από κάτω θα υπάρχουν πεδία όπου θα αναγράφει ο αγοραστής το όνομα του και το email του.(δεν θα είναι αυτόματο το κατέβασμα).
Ένα παράδειγμα εδώ. http://www.alvinastar.com/order.html το κουμπί του paypal οδηγεί στην σελίδα του με το ποσό απάνω απάνω,κάνεις login και το πληρώνεις.
Γνώσεις ⇛ Linux: Άσχετος στην κυριολεξία ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 32bit
Προδιαγραφές ⇛ ???│2 GB DDR2 memory│256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7200│160GB 5400RPM SATA Hard Drive│15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
laptop ⇛ HP Pavillion DV6000
Άβαταρ μέλους
Kabamaru22
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kabamaru22
Εκτύπωση

Re: Δημιουργία e shop.

Δημοσίευσηαπό Themis-T » 16 Ιαν 2010, 10:46

Καλημέρα Kabamaru22,

Στην συγκεκριμένη σελίδα που δίνεις για παράδειγμα η φόρμα που υπάρχει για την συμπλήρωση των στοιχείων είναι απλώς για εκτύπωση και αποστολή με φαξ ή άλλο μέσο επικοινωνίας. Δεν μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τα στοιχεία του online.

Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η χρήση ενός CMS (Joomla, Xoops, Prestashop κλπ.) όπου σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης e-book, software κ.ά. θα δίνεται η δυνατότητα, σε όποιον έχει ήδη πληρώσει, να αποκτά αυτομάτως πρόσβαση στην περιοχή των αρχείων αυτών και να κατεβάζει ότι επιθυμεί.
Είναι ένας συνδυασμός ασφαλής και εύκολος στην χρήση, που δεν υπολείπεται σε τίποτα των μεγάλων e-shop που ήδη υπάρχουν. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν είναι πράγματι πάρα πολλά για να τα αναφέρουμε εδώ και το κυριότερο είναι δωρεάν και μπορούν να αναβαθμιστούν.

Οι περισσότερες εταιρείες παροχής φιλοξενίας και υπηρεσιών Internet, όπως και εμείς εξ' άλλου, δίνουν τη δυνατότητα αυτόματης εγκατάστασης παρόμοιων συστημάτων e-shop, μόλις με μερικά κλικ μέσω του Fantastico (περιέχει πάνω από 50 δωρεάν εφαρμογές για κάθε χρήση).

Με εκτίμηση,
Xtreemweb.net - Xtreem hosting and support
Themis-T
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Kabamaru22 » 16 Ιαν 2010, 15:00

Καλημέρα.

Για να γίνει κάτι τέτοιο (με το αυτόματο) θα πρέπει να έχω όλη μέρα το λαπτοπ ανοιχτό κάτι που δεν μπορώ.Επίσης όλο αυτό θα γίνει σε free hosting/free domain.Δεν θέλω για αρχή να <<επενδύσω>>.
Γνώσεις ⇛ Linux: Άσχετος στην κυριολεξία ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Μέτρια
Προδιαγραφές ⇛ ???│2 GB DDR2 memory│256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7200│160GB 5400RPM SATA Hard Drive│15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
Άβαταρ μέλους
Kabamaru22
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 16 Ιαν 2010, 15:09

Γιατί δεν ανοίγεις κάτι αντίστοιχο χωρίς κόπο στο ebay?
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Kabamaru22 » 17 Ιαν 2010, 02:12

Υπάρχουν σελίδες όπου μπορώ να πουλήσω ψηφιακά προιόντα με αυτόματο κατέβασμα αλλά αυτό που θέλω να κάνω εγώ δεν θα είναι με paypal.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru22
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων