ALdaperan έγραψε:
κακο δεν ειναι αλλα δειχνει μια γενικοτερη πολιτικη
ταυτόχρονα προσπαθει να ανεξαρτητοποιηθει η κανονικαλ απο gnome και βάζει τώρα και εφαρμογες προς πληρωμη..μήπως δεν ειναι συμπτωση όλο αυτο?
αυτο θέλω να πω..μήπως αποσκοπει στο κέρδος?...ξερω γω
Φιλικά,
Στέλιος Ν.
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τις δημοσιεύσεις που αναφέρει ο s.dalas, ίσως σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ότι το ελεύθερο λογισμικό δεν σημαίνει και δωρεάν λογισμικό απαραίτητα.
Και φυσικά αποσκοπεί στο κέρδος, γιατί άλλο θα έβαζε εφαρμογές επί πληρωμή;
Ακόμα κι ο ίδιος ο πυρήνας του Linux αναπτύσσεται σε συντριπτικό ποσοστό από εταιρίες (που φυσικά σκοπό τους έχουν το κέρδος), γιατί θα πρέπει η canonical να μην το επιδιώκει και κυρίως, πως θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της αν δεν είναι βιώσιμη σαν επιχείρηση;
(
ρητορικά τα ερωτήματα, παρακαλώ να μην απαντηθούν εδώ για να μην ξεφύγουμε από το θέμα εντελώς.
Πάντως από μια πρώτη ματιά που του έριξα, τρέχει ικανοποιητικά σε ένα από τα μηχανήματα μου.
Και λέω ικανοποιητικά γιατί εφόσον δουλεύει το δίκτυο τα υπόλοιπα είναι ήσσονος σημασίας για μια άλφα έκδοση.
Ομολογώ βέβαια ότι μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνηθίσω το νέο περιβάλλον αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει πιο πολύ με το γεγονός ότι ελάχιστες αλλαγές έχω αφήσει να περάσουν στο γραφικό περιβάλλον από την εποχή του 7.04 και τώρα προσπαθώ να εξοικειωθώ.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!