ALdaperan έγραψε:μπα δε νομίζω , θα δείς οτι θα ακολουθήσουν και άλλες διανομές μετα το ubuntu και θα βάλουν και αυτές unity
δε νομίζω να αναπτύσουν ενα ολοκληρο gui μονο και μόνο για 6 μήνες και μετά να το παρατήσουν για το gnome 3
Αποψη μου ειναι οτι με την πρώτη σιγουρα θα μας ξενισει, πάντα ετσι δε γινεται με οτι καινουριο ταράζει τα νερά? Αλλα σιγα σιγά που θα βελτιώνεται κιόλας θα εδραιωθεί και θα είναι σουπερ..
Εμένα πάντως μου αρέσει το unity, δεν θα το αλλάξω, θα το αφήσω προεπιλεγμένο και θα κάνω customize, να δούμε και τι δυνατότητες παραμετροποίησης θα μας δίνει
κατι άλλο για τα θέματα του gnome-look : ετσι και αλλιώς ολα αυτα τα θεματα κλπ κλπ θα ειναι αχρηστα και στο Gnome 3 αφου ειναι για gnome 2. οσα υπάρχουν εκει
τωρα που η canonical βγαζει το unity Πιο γρήγορα απο το gnome 3 ίσως να μπορέσει να νικήσει τον ανταγωνισμό και οι περισσότερες διανομές να το ενσωματώσουν και ετσι θα εχουμε και θεματα και τα πάντα ολα
πολύ δύσκολο να εγκαταστήσει κάποια άλλη εταιρία ένα γραφικό περιβάλλον που το έχει αναπτύξει η canonical. Καταρχήν περίμενε να δούμε και τι άδεια θα δώσει η canonical στο unity. Αλλά ποιός ο λόγος να εγκαταστήσουν οι άλλες εταιρίες το unity από την στιγμή που το gnome 3 θα είναι πιο αναβαθμισμένο και από ότι όλα δείχνουν θα είναι πιο καινοτόμο, πιο όμορφο και προς το παρών αν κρίνω από το unity στην τωρινή του μορφή το gnome 3 θα είναι πιο λειτουργικό πιο εργονομικό και πιο παραμετροποιήσιμο. Το unity όπως το βλέπω εγώ ως τώρα είναι μια πολύ πρόχειρη προσπάθεια της canonical να φτιάξει ένα γραφικό περιβάλλον το οποίο να μπορεί να συναγωνιστεί το gnome 3... Και όντως μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι το unity δεν θα είναι τίποτα το εντυπωσιακά περισσότερο από αυτό που είναι τώρα...