Συντονιστής: Geochr

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ, το «viewport» είναι η συνολική ορατή επιφάνεια σχεδίασης της οθόνης που αναφέρεται σαν διαθέσιμη από το σύστημα (σαν ανάλυση -πχ 1960X1080) οπότε κατά περίσταση - και ανάλογα με την εφαρμογή - μπορεί να είναι το 3, αλλιώς το 1 ή και κάτι διαφορετικό (πχ το ορισμένο μέγεθος του canvas στον περιηγητή).

sotos21 έγραψε:Επειδή πρέπει να τονίζουμε τα καλά όταν τα βλέπουμε, ο χρόνος κλεισίματος του υπολογιστή έχει πέσει κάτω από τα δύο δευτερόλεπτα ξεπερνώντας ακόμα και την 10.10(2 sec).
Έχει γίνει το κλείσιμο πιο γρήγορο ακόμα και από το πάτημα του κουμπιού.

mangelasakis έγραψε:Τι σκληρό δίσκο έχεις? SSD?

mangelasakis έγραψε:ενώ το σύστημα είναι στην αγγλική γλώσσα, η ένδειξη ημερομηνίας είναι στα ελληνικά.

mangelasakis έγραψε:όπως βλέπετε στο παρακάτω screenshot στο virtualbox που τρέχω το ubuntu-gnome 13.04 ενώ το σύστημα είναι στην αγγλική γλώσσα, η ένδειξη ημερομηνίας είναι στα ελληνικά. Το περίεργο είναι ότι πέρα από την τοποθεσία κατά την εγκατάσταση αλλά και την προσθήκη του ελληνικού πληκτρολογίου και μόνο δεν έχω εγκαταστήσει κανένα άλλο πακέτο ελληνικής γλώσσας.... Ένα από τα προβλήματα που έχω εντωπίσει.