Συντονιστής: Geochr
sotos21 έγραψε: τι όμορφη login screen είναι αυτή εσείς τι λέτε, δεν είναι πολύ sexy
toumbo έγραψε:Off topic:
Αντε να 'ρθει και η υποστηριξη των περιφεριακων συσκευων με software οπως των win...
konnn έγραψε:lightdm λέγεται και έχει περιθώρια πειράγματος.
gksu gedit /etc/lightdm/unity-greeter.conf
background=/usr/share/backgrounds/warty-final-ubuntu.png
background=/home/χρήστης/εικόνες/εικόνα-τάδε.png
mangelasakis έγραψε: Τώρα θα μου πείτε ότι το unity είναι απλά ένα διαφορετικό shell του gnome. Ναι συμφωνοι αλλά δεν θα έπρεπε ούτε καν να είναι προεπιλεγμένο σαν default σε καμία διανομή linux από την στιγμή που υπάρχουν gnome 3 με gnome-shell και kde που προσωπικά (και όχι μονο εγώ) πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα από το unity. Το unity προσωπικά μου θυμίζει πολύ windows αλλά με την κάτω μπάρα και την εναρξη μετατοπισμένη στα αριστερά. Και το διαφανές backround του πάνελ και του μενού μοιάζει πάρα πολύ με το aero των windows... Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι κινήσεις σχεδιασμού της canonical. Φένεται ξεκάθαρα ότι προσπαθεί να δημιουργισει ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο να είναι σχεδιαστικά ενδιάμεσα στα windows και τα mac καθώς έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τα δύο λειτουργικά (το μωβ-ροζ χρώμα από τα mac και το διαφανές πάνελ από τα windows). Δηλαδή σαν να είναι μία δημιουργία έπειτα από συνεργασία της apple και της microsoft.