Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
Συντονιστής: Geochr
Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
fkol k4 έγραψε:Learner έγραψε:Αν πατήσεις πρώτα το SHIFT και μετά το ALT ,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είναι έτσι, το shift+alt είναι εντελώς αντιεργονομική κίνηση.
Το φυσικό είναι πρώτα να πατήσει ο αντίχειρας του αριστερού χεριού το alt, από κει να γυρίσει και να πατήσει μετά το shift με τον παράμεσο ή με το μικρό δάχτυλο.
fkol k4 έγραψε:Αν δε μου δώσουν πίσω το alt μου μάλλον θα σβήσω το Ubuntu ολοκληρωτικά και θα μείνω κι εγώ στο Sabayon.
Ηλίθιοι...
fkol k4 έγραψε: Το μόνο που θέλω είναι να μη μου κλειδώνουν το alt, το ctrl και γενικά κανένα πλήκτρο τέτοιου τύπου.
fkol k4 έγραψε:Macedon έγραψε:Άιντε ......ότι να' ναι![]()
![]()
![]()
Τι πάει να πει «ότι να 'ναι» (παρεμπιπτόντως, η απόστροφος πηγαίνει στο 'ναι και όχι στο να' γιατί υποτίθεται ότι μπαίνει αντί του ει στο είναι).
Ότι λέω κάτι αβάσιμο;
Ότι λέω μ*******;
Μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι;
Η λύση δηλαδή είναι να αλλάξω το συνδυασμό για την αλλαγή διάταξης; Κι αν δε θέλω;
Η πρέπει να απενεργοποιήσω το HUD; Για ποιο λόγο; Μια χαρά λειτουργία είναι.
Γιατί να μην αλλάξει το HUD και να ενεργοποιείται με ένα συνδυασμό όπως χιλιάδες άλλες λειτουργίες; Ας το κάνουν alt+κάτι.
Ας μην το κάνουν τίποτα, ας μου αφήσουν το περιθώριο να το κάνω εγώ. Το μόνο που θέλω είναι να μη μου κλειδώνουν το alt, το ctrl και γενικά κανένα πλήκτρο τέτοιου τύπου.
Το θεωρείς υπερβολικό;
Macedon έγραψε:Είσαι υπερβολικος
fkol k4 έγραψε:Παιδιά, sorry για το ύφος, αλλά άμα δεν τα γράψω κάπου θα σκάσω απ' τα νεύρα μου...
Learner έγραψε:Τι εννοείς ; Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το alt και να βάλεις κάτι άλλο ;
fkol k4 έγραψε:
Αμέσως εσύ «ότι να 'ναι».
Άσε ρε έναν άνθρωπο να κάνει ένα παράπονο...
twin έγραψε:ερώτηση για όσους δοκίμασαν το HUD: δεν υπάρχει πρόβλημα που ανοίγει με ALT όταν η γλώσσα αλλάζει με ALT+SHIFT ;
the_eye έγραψε:Γιατί να αλλάξεις την συντόμευση της γλώσσας, ενώ μπορείς να αλλάξεις του hud !