Εγώ μάλλον είμαι από τους λίγους που ξέρασα μόλις είδα το νέο theme
Συντονιστής: Geochr

ntinos_ έγραψε:παιδιά μήπως ξέρετε πως μπορώ να μετακινήσω το "κλείσιμο, ελαχιστοποίηση, μεγιστοποίηση" απο τα αριστερά στα δεξιά?
επίσης αν πάτε στο system (σύστημα) τα εικονίδια λυπούν απο τις λέξεις. κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο youtube πως εμφανίζονται αλλά δεν θυμάμαι πως λεγόταν το βίντεο... το έψαξα λίγο αλλά τζίφος.

vista killer έγραψε:το KDE χρηματοδοτείτε και η Qt χρηματοδοτείτε εδώ και δύο χρόνια από την ΝΟΚΙΑ

vista killer έγραψε:Το ubuntu μέχρι στιγμής είναι αρκετά σταθερό και καλογυαλισμένο. Το πρόβλημα είναι στο kubuntu και συγκεκριμένα στην KDE έκδοση του 4.4.1. Εκεί στο KDE νομίζω έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Τώρα σε αυτή την έκδοση σπάσανε τελείως και το kmail και όλη την λειτουργικότητα που είχε μέχρι στιγμής χωρίς κανένα προφανή λόγο. Εχούν βάλει και έναν akonadi service που πρέπει αν τρέχει για να δουλέψεις με βασικά και απλά πράγματα όπως το adressbook και γενικά τα έχουν κάνει όλα μπάχαλο.
Υπάρχει κλίμα δυσαρέσκειας με το KDE και τους developer και νομίζω έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από την κοινότητα και πλέον να δουλεύουν μόνο για τα συμφέροντα της ΝΟΚΙΑ. Ποτέ το KDE δεν ήταν έτσι.