έγραψε:Στην τελευταία έκδοση του opensuse που εγκατέστησα για δοκιμές στο ίδιο μηχάνημα ο fglrx εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα...
Τι πυρήνα φοράει το opensuse (προφανώς νωρίτερο του 3.5.0)και Xserver-xorg(προφανώς και εδώ νωρίτερο του 1.13)
Συντονιστής: Geochr
έγραψε:Στην τελευταία έκδοση του opensuse που εγκατέστησα για δοκιμές στο ίδιο μηχάνημα ο fglrx εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα...

sotos21 έγραψε:Βασικά πόσταρα μήπως διορθώσουμε το μήνυμα του jockey-gtk πριν την τελική έκδοση, γιατί κατά την γνώμη μου είναι πέρα για πέρα λάθος.

έγραψε:Μπορείς να αναφέρεις αυτό το μεταφραστικό λάθος

xiro έγραψε:
Πως θα βάλω τον "κλειστό" driver; Έχω την Ατι 4850 και στην στήλη με τα αποθετήρια με τον τίτλο ιδιοταγείς οδηγοί (ή κάπως έτσι...) γράφει ότι δεν χρησιμοποιείται κλειστός οδηγός σε αυτό το σύστημα...
Τον εγκαθιστώ με τις εξαρτήσεις του από το synaptic αλλά στο aticonfig --initial μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοια κάρτα στον υπολογιστή μου....

airmaik έγραψε:παιρνεις μια καρτα π,χ 150 ευρω και με τους οδηγους που εχουνε εχεις επιδοσεις μια καρτας 50 ευρω λεω εγω
δεν ειναι λιγο κριμα αυτο για το linux?
για εμενα ειναι μακράν το ποιο μεγαλο προβλημα ,τουλάχιστον εβαλα nvidia οπου μου παρέχει κλειστό μεν αλλά πολύ ποιο καλο σε επιδοσεις απο τι η ati ,αλλα και πάλι ειναι πισω σε σχέση με τον κλειστο των παραθυρων!!!

airmaik έγραψε:παιρνεις μια καρτα π,χ 150 ευρω και με τους οδηγους που εχουνε εχεις επιδοσεις μια καρτας 50 ευρω λεω εγω
δεν ειναι λιγο κριμα αυτο για το linux?

the_eye έγραψε:
Για αυτό πρέπει να αγοράζουμε προϊόντα τα οποία είναι από εταιρίες φιλικές προς το linux.

gsettings set org.gnome.desktop.wm.preferences button-layout ':minimize,maximize,close'