Learner έγραψε:Το έχω κάνει ήδη.. μην αδειάζεις partitions. Θα έχεις τον 3.2 πυρήνα και τον Xorg -version της 12.04.0 (και της 12.04.1, το ίδιο είναι). Ακόμη και μετά από όλες τις αναβαθμίσεις.
Γι αυτό δεν αμφέβαλλα στιγμή, αυτό που ήθελα να δω είναι ποια διανομή θα τρέχω μετά τις ενημερώσεις.
Πριν τις ενημερώσεις:

Μετά τις ενημερώσεις:

Η ανάλυση είναι λάθος (1024χ768) γιατί ακριβώς έχω το αρχικό stack.
Παρόλα αυτά, η διανομή μου είναι πλέον η 12.04.4
Αυτό σημαίνει πως η 12.04.4 ως διανομή δεν περιλαμβάνει κάποιο HWE stack.
Απλά, το iso που κυκλοφορεί την χρονική περίοδο που η διανομή βρίσκεται στο χρονικό σημείο .x, έχει το εκάστοτε HWE stack ενεργοποιημένο για ευκολία.
Learner έγραψε:Διαφορετικός πυρήνας και Χorg -version.
Όχι. Το 12.04.4 χαρακτηρίζει χρονικά τη διανομή ως διανομή και δεν έχει διαφορά από την 12.04.0 παρά μόνο τις ενημερώσεις.
Αυτό που έχει τις διαφορές που αναφέρεις είναι η εικόνα iso, αυτή όμως δεν είναι απλά η εικόνα του 12.04.4, αλλά η εικόνα του 12.04.4 + 13.10 HWE.
Ή για να το γράψω σε ''κώδικα'', τότε
- Κώδικας: Επιλογή όλων
ubuntu-12.04.4 = ubuntu-12.04.0 + $(sudo apt-get dist-upgrade)
Ενώ
- Κώδικας: Επιλογή όλων
ubuntu-12.04.4-desktop-$(arch).iso = ubuntu-12.04.4 + $(sudo apt-get install --install-recommends linux-generic-lts-saucy xserver-xorg-lts-saucy libgl1-mesa-glx-lts-saucy )
Learner έγραψε:Πρέπει να γράψουμε κάποια στιγμή να υπάρχει, γιατί αυτό με τα HWE stacks θα συνεχίσει να υπάρχει .
Βασικά πρέπει να συμφωνήσουμε πρώτα τι ισχύει...

madvinegar έγραψε:Να ρωτησω κατι επειδη δεν ειχα ασχοληθει με το ubuntu απο τόσο παλιά...?
Με την 10.04 τι επικρατουσε? Δλδ ποιες οι διαφορες στα point releases? Άλλαζε και το HWE ή μόνο ο πυρήνας? Απο υποστήριξη τί έπαιζε?
Οποιος εγκαθιστούσε απευθείας την 10.04.4 είχε ακριβως τα ιδια ΗWE και πυρηνα με καποιον που ειχε εγκαταστησει την 10.04.0 και απλά εκανε τα στανταρ updates?
Τα point releases ήταν χρονικά snapshots της διανομής. ΗWE δεν υπήρχαν. Το stack παρέμεινε ίδιο μέχρι το τέλος της διάρκειας της 10.04.