Συντονιστής: Geochr

Blacknight έγραψε:
viewtopic.php?p=220666#p220666
Καλημερα παιδια! Εγκατέστησα και εγω με την πρωτη προσπάθεια! Ναι με την πρώτη χωρις να κολλήσει πουθενα το 12.04 σε ενα εξωτερικό σκληρο! Χώρισα σε (/,swap,/home) και σκέφτηκα να δοκιμάσω σε btrfs τυπο αρχείων,εβαλα κανονικα το grub του στον εξ.σκληρό,αλλα οταν δίνω "sudo update-grub" στο Bodhi linux που εχω στο λαπτοπ μου δεν μου το βρίσκει! Τι να φταιει; Μηπως επειδη το έκανα σε btrfs και όχι σε ext4;
Θελω να δοκιμάσω και αυτο το τυπο αρχείων αν γίνετε και ειναι και για απλούς χρήστες και όχι για server!
Ευχαριστώ!

fkol k4 έγραψε:
ΑΛΛΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ALT ΒΡΗΚΑΝΕ;![]()

Learner έγραψε:
'Η προσθέσανε καθυστέρηση , ή με κάποιο τρόπο απέτρεψαν στον hud να ανοίγει , όταν υπάρχει πάτημα συνδυασμού πλήκτρων(που έχουν σχέση με το Alt) . Μιλάω για Unity 3D .
clepto έγραψε:
εμένα συνεχίζει να ανοίγει όπως άνοιγε...
bzr branch lp:unity 
clepto έγραψε:εμένα συνεχίζει να ανοίγει όπως άνοιγε...
simosx έγραψε:
2. να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο γίνεται η ιστορία με το Lens (πρέπει να υπάρχει κώδικας που επιτρέπει το Alt+Tab να λειτουργεί ενώ π.χ. Alt+PrtnScrn έχει πρόβλημα).
και μετά βλέπουμε.

simosx έγραψε:Έχουμε κάποια επιβεβαίωση ότι το πρόβλημα επιλύθηκε (ή εξακολουθεί να παραμένει);
simosx έγραψε:Για να γίνουμε κύριοι της μοίρας μας, μπορούμε
1. να λάβουμε αντίγραφο του κώδικα του Unity με
- Κώδικας: Επιλογή όλων
bzr branch lp:unity
2. να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο γίνεται η ιστορία με το Lens (πρέπει να υπάρχει κώδικας που επιτρέπει το Alt+Tab να λειτουργεί ενώ π.χ. Alt+PrtnScrn έχει πρόβλημα).
και μετά βλέπουμε.

fkol k4 έγραψε:
EDIT* @ Learner
Το alt+PrtScr παίρνει screenshot από του ενεργό παράθυρο αντί ολόκληρης της επιφάνειας εργασίας (σκέτο PrtScr).