Tελικά φαίνεται να δουλεύει...
να ρωτήσω όμως, το gnome 3 δεν εμπεριέχεται στην αναβάθμιση;
Συντονιστής: Geochr

Εμπεριέχεται! Μήπως, όμως, εννοείς το Gnome Shell και όχι απλά το Gnome. Δες στις σελίδες 17 και 18 σε αυτό το θέμα και ιδιαίτερα αυτό viewtopic.php?f=14&t=18710&start=170#p211802 που το εξηγώ για να δεις την διαφορά.Alex_hxc έγραψε:Tελικά φαίνεται να δουλεύει...

clepto έγραψε:εγω το εχω εδω και 5 μερες...μια χαρά είναι και δε νομίζω ότι θερμαίνεται πολύ το λαπτοπ

modenas88 έγραψε:Εμπεριέχεται! Μήπως, όμως, εννοείς το Gnome Shell και όχι απλά το Gnome. Δες στις σελίδες 17 και 18 σε αυτό το θέμα και ιδιαίτερα αυτό viewtopic.php?f=14&t=18710&start=170#p211802 που το εξηγώ για να δεις την διαφορά.Alex_hxc έγραψε:Tελικά φαίνεται να δουλεύει...
Αν θες να θες να δοκιμάσεις το Gnome Shell, τον γνωστό "αντίπαλο" του unity, απλά εγκαθιστάς το πακετάκι gnome-shell από το "κέντρο λογισμικού". Και αν κάνεις αποσύνδεση θα δεις πως έχει προστεθεί και η επιλογή "GNOME" εκτός του Ubuntu (=unity) στην login screen (στο γρανάζι). Και μπαίνεις με όποιο θες!

Alex_hxc έγραψε:modenas88 έγραψε:Εμπεριέχεται! Μήπως, όμως, εννοείς το Gnome Shell και όχι απλά το Gnome. Δες στις σελίδες 17 και 18 σε αυτό το θέμα και ιδιαίτερα αυτό viewtopic.php?f=14&t=18710&start=170#p211802 που το εξηγώ για να δεις την διαφορά.Alex_hxc έγραψε:Tελικά φαίνεται να δουλεύει...
Αν θες να θες να δοκιμάσεις το Gnome Shell, τον γνωστό "αντίπαλο" του unity, απλά εγκαθιστάς το πακετάκι gnome-shell από το "κέντρο λογισμικού". Και αν κάνεις αποσύνδεση θα δεις πως έχει προστεθεί και η επιλογή "GNOME" εκτός του Ubuntu (=unity) στην login screen (στο γρανάζι). Και μπαίνεις με όποιο θες!
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, όντως τα έχω κάπως μπερδεμένα στο μυαλό μου.
Παρ' όλα αυτά, ενώ έκανα ό,τι γράφεις, όταν επιλέγω το gnome κρασάρει, μπερδεύονται τα γραφικά στην οθόνη κλπ. Μπορείς να βοηθήσεις μήπως επ' αυτού;
Αν είμαι εκτός θέματος πείτε μου.

2010 έγραψε:Νεες (δυσαρεστες) εντυπωσεις σχετικα με το Ubuntu 11.10 64bit στο Laptop 2 της υπογραφης μου:
Ο χρονος ανοιγματος του laptop απο 30" στην εκδοση 11.04 εγινε 50" στην 11.10...
Ο χρονος κλεισιματος απο 7" εγινε 25"...
Δυστυχως αρχιζει και θυμιζει Windows οσον αφορα τον χρονο ανοιγοκλεισματος.
Τι φταιει;