Συντονιστής: Geochr
linuxovios έγραψε:προφανώς θα έχεις 64bit. Γνωστό θέμα που οφείλεται στο flash. Απεγκαθιστάς το flash που έχει εγκατασταθεί από το λειτουργικό και εγκαθιστάς manual το 64 bit flash. θα σου παίζουν τα embedded απροβλημάτιστα και η εγκατάσταση είναι 3 λεπτά υπόθεση.
rexes13 έγραψε:Για το ε) αν είσαι με Firefox ίσως θα ήταν καλό να βάλεις νέες γραμματοσειρές και συγκεκριμένα τις γραμματοσειρές της Tahoma family στον φάκελο ~/.fonts.Στείλε μου ένα μήνυμα αν δυσκολευτείς να τις βρεις.Έτσι έλυσα εγώ το πρόβλημα αυτό μετά από το update.
emmsarris έγραψε:Έχει πρόβλημα η γραμματοσειρά με τα ελληνικά και φαίνεται λίγο περίεργα το π και το μ. Το πρόβλημα λύνεται αν βρείς μια εγκατάσταση Windows και πάρεις από το φάκελο C:\WINDOWS\Fonts τις γραμματοσειρές Tahoma και τις μεταφέρεις στο /usr/share/fonts/truetype
έγραψε:Γενικα αυτή η τάση στο lucid να αλλάζουν το ubuntu και να μας αναγκάζουν να αλλάξουμε κάτι που είχαμε συνηθίσει εμένα με ξινίζει λίγο... το ίδιο συμβαίνει με τα κουμπια ελαχιστοποίησης στα παράθυρα που τα έβαλαν αριστερά χωρίς κανένα λόγο...
mangelasakis έγραψε:δεν έχει την αντίστροφη μέτρηση του ενούς λεπτού όταν πατούσες restart ή shut down που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις ubuntu. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο αλλά ήταν κάτι που το διαφοροποιούσε από τα win
έγραψε:ευτυχώς, χεχε, εμένα αυτό με εκνεύριζε... αφού θέλω να κλείσω ρε παιδί μου, τι με ρωτάς; Και αν κάνω λάθος, ε, ας ξανανοίξω, έτσι και αλλιώς οι χρόνοι έχουν μειωθεί δραματικά.