Συντονιστής: Geochr

simosx έγραψε:
Δε θα έχανα την πίστη μου τόσο εύκολα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, και το νέο σύστημα θα λειτουργεί πολύ καλά.
Το Unity αλλάζει ριζικά την επιφάνεια εργασίας και προσφέρει κάτι που βοηθά τους νέους χρήστες.
Οι κριτικές είναι προσωπικές απόψεις και εμπιστεύομαι εκεί που βλέπω εμβάθυνση.

kigk έγραψε:simosx έγραψε:
Δε θα έχανα την πίστη μου τόσο εύκολα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, και το νέο σύστημα θα λειτουργεί πολύ καλά.
Το Unity αλλάζει ριζικά την επιφάνεια εργασίας και προσφέρει κάτι που βοηθά τους νέους χρήστες.
Οι κριτικές είναι προσωπικές απόψεις και εμπιστεύομαι εκεί που βλέπω εμβάθυνση.
Αυτο το δεν εμβαθυνει μ' ενοχλησε λιγακι Σιμο.![]()
Ειναι παραπανω απο σαφες πως το συγκεκριμενο αρθρο ειναι μια ανακοινωση της νεας beta του Unity, ελαχιστα λεπτα μετα την επισημη ανακοινωση.
Τη λιστα με τα bugs oι ιδιοι την εχουν στο Launchpad.
Κατ' επαναληψη εχω τονισει πως τα bugs ειναι θεμα ποσο... Gastone εισαι.
Επισημα δεν θα μπορουσα να συμβουλεψω κατι αλλο περαν αυτου που ηταν και το πιο σωστο:
"Μην το δοκιμασετε σε παραγωγικο desktop μεχρι να βγει η κανονικη εκδοση".
Μπορει να προτεινει καποιος αφοβα και υπευθυνα κατι αλλο?

akounadis έγραψε:Καλησπέρα σας
Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η νέα έκδοση 11.04 θα φορτώνεται συνέχεια με bugs μέχρι την 11.10.
Πραγματικά μου έχει δημιουργηθεί η περιέργεια προς τα που θα οδεύσει στο μέλλον η αγαπημένη μας διανομή. Δεν μπορώ να καταλάβω.
Αυτή η σχέση περί Gnome και Ubuntu με έχει μπερδέψει. Σαν να υπάρχει ένας υπόγειος σχεδιασμός από Canonical.
Τελικά γίνεται να βάλω Gnome 3 στην έκδοση 10.10 σε περίπτωση που δεν θελήσω την 11.04;

akounadis έγραψε:Θα το δοκιμάσω.
Εσύ θα το εγκαταστήσεις;
Ευχαριστώ
Φιλικά
Γιάννης

έγραψε:Καλησπέρα σας
Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η νέα έκδοση 11.04 θα φορτώνεται συνέχεια με bugs μέχρι την 11.10.