sneferu έγραψε:... Μεχρι στιγμης απογοητευτικη η νεα εκδοση του UBUNTU, η 9.10 ειναι σαφως ανωτερη
(Φίλε sneferu παίρνω απλώς αφορμή για σχόλιο από την παραπάνω φράση, όσα ακολουθούν είναι γενικά και ΔΕΝ είναι σχόλιο για όσα εσύ γράφεις)
Με κοινωνιολογική περιέργεια, κάθε φορά που είναι η ώρα της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων παρακολουθώ το εξής φαινόμενο : Πάντα υπάρχουν νήματα, κυρίως στο διεθνές φόρουμ, χρηστών που υποστηρίζουν ότι η νέα έκδοση είναι η χειρότερη από όσες έχουν δει/δοκιμάσει κλπ (φυσικά ο sneferu δεν έγραψε κάτι τέτοιο, το ξαναλέω κάνω γενικό σχόλιο παίρνοντας αφορμή από το σχόλιό του). Αν βρω χρόνο θα μαζέψω τα σχετικά links, πάντως είναι σταθερό φαινόμενο από την 7.10 και μετά (μπορεί και πριν αλλά δεν ήμουν εγώ πριν).
Συνήθως ο κόσμος αποδοκιμάζει αλλαγές που αφορούν στο look and feel και όχι τόσο στα ενδότερα του συστήματος (πάλι παίρνω αποστάσεις από το σχόλιο του sneferu γιατί αφορά θέμα που δεν είναι οπτικό και μόνο). Δείτε πχ το θέμα με τα κουμπιά, που έχει ανακύψει, το οποίο μας απασχόλησε όλους αλλά διαμορφώνεται όπως το θέλει ο καθένας με μερικά κλικς...
Τελικά πιστεύω ότι πάνω που κανείς συνηθίζει την κάθε έκδοση τσουπ έρχεται η επόμενη και θέλει τη δική της ρύθμιση, αλλιώς πρέπει να πιστέψουμε ότι κάθε πέρσι και καλύτερα, μολονότι το λογισμικό είναι κάθε πέρσι και... παλιότερο!!! Εχουμε γίνει λίγο πλεονέκτες ή μου φαίνεται ;
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800