Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (νέα - δοκιμές alpha, beta, rc)

Εκδόσεις Ubuntu υπό ανάπτυξη (alpha, beta κλπ), δοκιμές (testing) και σφάλματα (bugs).
Eδώ συζητάμε για την εκάστοτε δοκιμαστική έκδοση του Ubuntu.

Συντονιστής: Geochr

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή συζητάμε θέματα και προβλήματα που αφορούν μόνο τις εκάστοτε υπό ανάπτυξη/δοκιμαστικές εκδόσεις του Ubuntu και των παραγώγων του.
Οι εκδόσεις υπό ανάπτυξη είναι δοκιμαστικές για τους προγραμματιστές και όσους συμμετέχουν στην διαδικασία με διορθώσεις, αναφορές bugs κτλ. Δεν συστήνονται για χρήστες καθώς μπορεί να έχουν αρκετά σφάλματα.
Αν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή σε δοκιμές (testing) των υπό ανάπτυξη εκδόσεων του Ubuntu, δείτε πληροφορίες εδώ: https://wiki.ubuntu.com/GreekTeam/QA.

Re: Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (νέα - δοκιμές alpha, beta, r

Δημοσίευσηαπό clepto » 20 Απρ 2011, 12:36

Off topic:
οι ρυθμίσεις του μοιάζουν πάρα πολύ με το docky
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NickMrg » 20 Απρ 2011, 17:55

Μιας και οι περισσότεροι έχουμε δει το Ubuntu (και Xubuntu τώρα) 11.04 είπα να βάλω και μερικά screenshots από τις υπόλοιπες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες από το site του Ubuntu. Μικρογραφίες βέβαια αλλά μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση. Οι επιφάνειες εργασίας είναι αυτές που θα αντικρίσετε αν κάνετε μία καθαρή εγκατάσταση (default), δεν έχω κάνει καμία αλλαγή.

Σημειώστε ότι στο Edubuntu στην αρχή της εγκατάστασης σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις το Unity (αν θες μπορείς να μην το εγκαταστήσεις) όπως επίσης και το Linux Terminal Server Project. Για να εγκατασταθεί χρειάζεται τουλάχιστον 13,6GB στον σκληρό.

Off topic:
Το KDE έχει αρχίσει και μ' αρέσει επικίνδυνα... :|
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστο ┃ Αγγλικά: Καλά
NETBOOK
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Arch Linux 32-Bit σε HP MINI 110-1150EV
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N270 1.60GHz │ 1GB │ Intel GMA 950 │ 10,1in 1024 x 600
DESKTOP-PC
Λειτουργικό: Ubuntu 11.10 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7 920 │ ASUS PT6 | 6GB DDR3 │ Twintech GTS250 512MB │ SB X-Fi Titanium Fatality Champion Series | Acer HS244HQ LED 3D 24" 1920x1080
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NickMrg
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: nickmrg
IRC: NickMrg
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό razorblade » 20 Απρ 2011, 19:35

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Έχω στο pc μου εδώ και κάποιες μέρες την 11.04 beta 2 και δουλεύει κατά βάση καλά, λίγα ψιλοκολλήματα αλλά γενικά είναι κομπλέ.
Διαβάζω για τα νέα του ubuntu κατά βάση από το OMG και αυτό που εχω παρατηρήσει είναι πως γενικά υπάρχει μια τεράστια γκρίνια για το unity.
Είμαι ο μόνος σ'αυτό τον έρμο κόσμο που έχει ερωτευτεί με το unity? Χρησιμοποιώ ubuntu από την 7.04 και ποτέ δε το είδα τοσο (πως να το πω) ολοκληρωμένο, σταθερό. Δίνει αίσθηση πολύ κλασσάτου λειτουργικού.
Περιμένω τις γνώμες σας τώρα που όσο να' ναι είναι πιο ώριμο από τις alpha εκδόσεις.
Άβαταρ μέλους
razorblade
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Macedon » 21 Απρ 2011, 01:14

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία! :)
compiz και unity μαζί! ;) :mrgreen:

Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ χαμηλό┃ Προγραμματισμός: Ούτε για πλάκα ┃ Αγγλικά: Μπά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) 64bit Beta 2 [el_GR.utf8]
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
4x AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4x 3.0GHz)│ RAM 4GB │
ATI Sapphire Radeon HD 4830 512MB │ TFT 19" / 1280x1024 (5:4)
https://launchpad.net/~macedonia :geek:
http://www.macedonia.info/ :geek:
Άβαταρ μέλους
Macedon
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: Macedon
IRC: Macedon
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 21 Απρ 2011, 02:31

razorblade έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Έχω στο pc μου εδώ και κάποιες μέρες την 11.04 beta 2 και δουλεύει κατά βάση καλά, λίγα ψιλοκολλήματα αλλά γενικά είναι κομπλέ.
Διαβάζω για τα νέα του ubuntu κατά βάση από το OMG και αυτό που εχω παρατηρήσει είναι πως γενικά υπάρχει μια τεράστια γκρίνια για το unity.
Είμαι ο μόνος σ'αυτό τον έρμο κόσμο που έχει ερωτευτεί με το unity? Χρησιμοποιώ ubuntu από την 7.04 και ποτέ δε το είδα τοσο (πως να το πω) ολοκληρωμένο, σταθερό. Δίνει αίσθηση πολύ κλασσάτου λειτουργικού.
Περιμένω τις γνώμες σας τώρα που όσο να' ναι είναι πιο ώριμο από τις alpha εκδόσεις.

Ως έλληνες γκρινιάζουμε για τα πάντα. Ακόμα και αν μάς πάνε στον Παράδεισο, θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει καλή κάλυψη για το κινητό μας.
Το ίδιο γκρινιάζαμε με την γραμματοσειρά Ubuntu Font και την υποστήριξη ελληνικών.
Και μόλις βγήκε το Ubuntu 10.10, δε μίλησε κανείς (τυχόν σχόλια ήταν όλα θετικά).

Είναι εξαιρετικό που σού αρέσει το νέο περιβάλλον. Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu!
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mangelasakis » 21 Απρ 2011, 10:59

simosx έγραψε:
razorblade έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Ως έλληνες γκρινιάζουμε για τα πάντα. Ακόμα και αν μάς πάνε στον Παράδεισο, θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει καλή κάλυψη για το κινητό μας.
Το ίδιο γκρινιάζαμε με την γραμματοσειρά Ubuntu Font και την υποστήριξη ελληνικών.
Και μόλις βγήκε το Ubuntu 10.10, δε μίλησε κανείς (τυχόν σχόλια ήταν όλα θετικά).

Είναι εξαιρετικό που σού αρέσει το νέο περιβάλλον. Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu!

@Simosx μα το κακό είναι ότι δεν γκρινιάζουμε μόνο οι Έλληνες. Όλος ο κόσμος γκρινιάζει και όλες οι ψηφοφορίες είναι κατά του unity σε όλα τα φόρουμ... Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω να έχουν άδικο οι Έλληνες που γκρινιάζουν... Εσένα σου αρέσει το unity ή θα προτειμούσες καλύτερα gnome 3 ή gnome 2 ή KDE? Εγώ πάντως στην λίστα επιλογών μου το unity το βάζω πιο κάτω από τα παραπάνω και ήδη στον λάπτοπ μου έχω kubuntu που για να λέω την αλήθεια μου θυμίζει απίστευτα windows και με έχει ξενερώσει, παρόλες τις καινοτομίες και τις επιλογές που σου δίνει...
Spoiler: show
Linux: 5ετής χρήση ┃ Προγραμ: μόνο C προς το παρών ┃ Αγγλικά: Μέτριος προς καλός
Desktop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64 - Debian testing amd64
CPU: 4x AMD Phenom II X4 955 ‖ RAM 8000 MiB ‖ Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
[Radeon HD 4200] Radeon HD 7750 ⎨1002:9710⎬
RTL8111/8168B PCI ⎨10ec:8168⎬ (rev 02)
Laptop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64
4x Intel Core i3 M 330 2.13GHz ‖ RAM 3628 MiB ‖ Sony Corporation VPCEB1J1E
Intel VGA [8086:0046] (rev 02)
eth0: [11ab:4381] (rev 11) ⋮ wlan0: AR9285 [168c:002b] (rev 01)
mangelasakis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kigk » 21 Απρ 2011, 11:27

mangelasakis έγραψε:
το κακό είναι ότι δεν γκρινιάζουμε μόνο οι Έλληνες. Όλος ο κόσμος γκρινιάζει και όλες οι ψηφοφορίες είναι κατά του unity σε όλα τα φόρουμ... Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω να έχουν άδικο οι Έλληνες που γκρινιάζουν... Εσένα σου αρέσει το unity ή θα προτειμούσες καλύτερα gnome 3 ή gnome 2 ή KDE? Εγώ πάντως στην λίστα επιλογών μου το unity το βάζω πιο κάτω από τα παραπάνω και ήδη στον λάπτοπ μου έχω kubuntu που για να λέω την αλήθεια μου θυμίζει απίστευτα windows και με έχει ξενερώσει, παρόλες τις καινοτομίες και τις επιλογές που σου δίνει...

Επέτρεψε μου να εχω διαφορετική αποψη στο θεμα.
Γκρινιες υπαρχουν, επιφυλαξεις υπαρχουν, ομως ασχτως το τι μπορει να γραφει ο καθενας σε καποιο σχολιο σε blοg η forum το Unity, την ελευση του, την επιθυμει μαλλον η πλειοψηφια.
Σιγουρα οτι ελειψεις εχει και προβληματα θα καταγραφονται και στα επομενα updates θα βελτιωνονται αυτα.
Το δεδομενο στην αγορα και στη τεχνολογια, ειναι πως τα Gnome 3 και Unity, ειναι τα περιβαλλοντα του (αμεσου) μελλοντος.
Και εμεις τα εχουμε ηδη! Και ακομα εχουμε τη χαρα να λεμε τη γνωμη μας στους προγραμματιστες και να το λαμβανουν υπ' οψι.
Πιστευω πως στο συγκεκριμενο θεμα, ζουμε ιστορικες στιγμες και αυτο θα το δουμε στα αμεσως επομενα 2-3 χρονια.
Άβαταρ μέλους
kigk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 21 Απρ 2011, 11:28

simosx έγραψε:Ως έλληνες γκρινιάζουμε για τα πάντα. Ακόμα και αν μάς πάνε στον Παράδεισο, θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει καλή κάλυψη για το κινητό μας.

Δεν εχει να κανει με τον αν καποιος ειναι Ελληνας, Αγγλος, ή οτιδηποτε αλλο! Το να στιγματιζεις ως "γκρινιαρηδες" τους Ελληνες ειναι λαθος!
Μια απλη αναζητηση σε αντιστοιχα forum αλλων χωρων, θα σε πεισει οτι δεν φταιμε εμεις οι Ελληνες για την αποψη που επικρατει για το "Unity"
αλλα οι ιδιοι οι χρηστες Ubuntu ανεξαρτητως καταγωγης, χρωματος, φυλλου, κλπ... :thumbup:

Και αν σε δυο-τρια χρονια καταφερει να μας πεισει το "Unity", ενας λογος για ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων,
θα ειναι οτι πολλοι χρηστες δεν θελουν να αλλαξουν διανομη, και θα αναγκαστουν να χρησιμοποιουν το "Unity"

edit:
@simosx
Off topic:
Μια προταση ειπες και αναψες φωτιες.... :D :D :P :P
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 21 Απρ 2011, 14:17

vagrale13 έγραψε:
Δεν εχει να κανει με τον αν καποιος ειναι Ελληνας, Αγγλος, ή οτιδηποτε αλλο! Το να στιγματιζεις ως "γκρινιαρηδες" τους Ελληνες ειναι λαθος!
Μια απλη αναζητηση σε αντιστοιχα forum αλλων χωρων, θα σε πεισει οτι δεν φταιμε εμεις οι Ελληνες για την αποψη που επικρατει για το "Unity"
αλλα οι ιδιοι οι χρηστες Ubuntu ανεξαρτητως καταγωγης, χρωματος, φυλλου, κλπ... :thumbup:

Εδώ είναι ελληνικό φόρουμ και μιλώ για τους Έλληνες. Είναι άσχημο να βρίζω τους πάντες στην ελληνική γλώσσα, γιαυτό στοχεύω μόνο εμάς.

Το είπα παραπάνω και αναφέρω ξανά. Όταν κάτι είναι νέο, η (αρχική) τάση είναι για αρνητικά σχόλια. Ο λόγος που γίνονται τυπικά αρνητικά σχόλια έχει να κάνει ότι κάτι είναι διαφορετικό και δεν το γνωρίζουμε καλά. Το έχουν αντιμετωπίσει οι εταιρίες μάρκετινγκ, όπου δεν κάνουν τα κλασσικά focus groups για νέα καινοτομικά προϊόντα.

Στο GNOME 3 είχαμε τις ίδιες και πολύ χειρότερες αντιδράσεις. Θυμάστε ότι όταν ανακοινώθηκε ότι στο GNOME δε θα υπάρχει κουμπί για Κλείσιμο στις εφαρμογές; Αν άκουγες τις Κασσάνδρες, τώρα δε θα ενδιαφερόταν κανείς για το GNOME 3. Ή ένα σωρό άλλα πράγματα για το GNOME 3 και τις πολύ αρνητικές κριτικές.
Ή για το Ubuntu και τη γραμματοσειρά Ubuntu Font για τα ελληνικά; Και εδώ είχαμε μια μίνι ελληνική καταστροφή. Ή για το Ubuntu και τη μεταφορά των κουμπιών για κλείσιμο + ελαχιστοποίηση + μεγιστοποίηση στα αριστερά; Υπήρχε κίνημα και απειλή για μαζική έξοδο... Σιγά το πράμμα.

Αφιερώνω χρόνο στο φόρουμ ώστε να έχουμε μια ποιοτική και δυναμική ομάδα Ubuntu στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι απαντώ σε ερωτήματα γρήγορα και ποιοτικά, με το στόχο ότι νέα μέλη θα μπουν στον κόσμο του Ubuntu και του ΕΛΛΑΚ και θα προσφέρουν με τη σειρά τους.

Αυτό που δε θέλω να βλέπω είναι άτομα που αφιέρωσα χρόνο και την προσοχή μου για να απαντήσω σε οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετώπισαν στο Ubuntu, να μπαίνουν σε τέτοιες καταστάσεις που να επηρεάζονται από αυτό που λέει ο «κόσμος».

Δεν ξέρω από UI (μάλλον ξέρω αρκετά), ωστόσο εμπιστεύομαι τον κόσμο που έχει μαζέψει η Canonical για να φτιάξει ένα νέο εξαιρετικό περιβάλλον. Και η διαφοροποίηση αυτού του νέου περιβάλλοντος Unity είναι να το κάνει ιδιαίτερα φιλικό και χρήσιμο για τον πολύ κόσμο, και είναι κάτι που γουστάρω. Μέχρι στιγμής το 1% των χρηστών διαδικτύου στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κάποια μορφή Linux (οι πιο πολλοι σίγουρα Ubuntu!), και δε βλέπω άλλο τρόπο ανάπτυξης του ποσοστού δίχως το Ubuntu.

Στη μετάφραση που κάναμε για το Unity, επιβεβαιώσαμε πρόσφατα μηνύματα που θα επιτρέπουν να μπει ένας χρήστης στο Κλασσικό GNOME, οπότε θα είναι εφικτό με το Ubuntu 11.04 (που θα έχει μια σειρά από νέες και καλές εφαρμογές), θα επιτρέπει να μπαίνουν οι χρήστες ρετρό ;-) και με το παραδοσιακό GNOME Panel.

Δείτε το όλο θέμα θετικά, και θεωρείστε το ότι είναι η ανταμοιβή που δίνετε πίσω στην κοινότητα Ubuntu-gr!
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mangelasakis » 21 Απρ 2011, 14:53

δεν γκρίνιασα ποτέ για καμία κοινότητα του linux. Αντίθετα γκρινιάζω για τις επιλογές μιας εταιρείας που δυσαρεστούν τους πελάτες τους και την κοινότητα τους... Προσωπικά δεν γκρίνιασα ποτέ για ότιδήποτε καινούργιο και μάλιστα στηρίζω, επιβραβεύω αναζητώ και επαινώ κάθε προσπάθεια και κάθε καινούργια αλλαγή, προς το καλύτερο όμως και όχι προς το χειρότερο.... Δεν διαφωνώ ότι το unity έχει κάποιες πολύ θετικές καινοτομίες αλλά στο σύνολο του είναι περισσότερο δυσλειτουργικό συγκριτικά πάντα με το gnome 2, gnome 3, και kde. Αυτή είναι η άποψη μου... Πιστέυω ότι η canonical μπορούσε να επενδύσει και να επιλέξει για default ένα πολύ καλύτερο και πιο όμορφο και πιο εύχρηστο και περισσότερο υποσχόμενο μελοντικά γραφικό περιβάλλον (όπως πχ το gnome 3) παρά το unity...

Αυτή είναι η άποψη μου και για να μην παρεξηγηθώ θέλω να σας πώ ότι είμαι άνθρωπος που κάνω πάντα πολύ αυστηρή κριτική γιατί επιδιώκω πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλύτερο....
Spoiler: show
Linux: 5ετής χρήση ┃ Προγραμ: μόνο C προς το παρών ┃ Αγγλικά: Μέτριος προς καλός
Desktop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64 - Debian testing amd64
CPU: 4x AMD Phenom II X4 955 ‖ RAM 8000 MiB ‖ Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
[Radeon HD 4200] Radeon HD 7750 ⎨1002:9710⎬
RTL8111/8168B PCI ⎨10ec:8168⎬ (rev 02)
Laptop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64
4x Intel Core i3 M 330 2.13GHz ‖ RAM 3628 MiB ‖ Sony Corporation VPCEB1J1E
Intel VGA [8086:0046] (rev 02)
eth0: [11ab:4381] (rev 11) ⋮ wlan0: AR9285 [168c:002b] (rev 01)
mangelasakis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Ubuntu +1