Off topic:
οι ρυθμίσεις του μοιάζουν πάρα πολύ με το docky
Συντονιστής: Geochr

razorblade έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Έχω στο pc μου εδώ και κάποιες μέρες την 11.04 beta 2 και δουλεύει κατά βάση καλά, λίγα ψιλοκολλήματα αλλά γενικά είναι κομπλέ.
Διαβάζω για τα νέα του ubuntu κατά βάση από το OMG και αυτό που εχω παρατηρήσει είναι πως γενικά υπάρχει μια τεράστια γκρίνια για το unity.
Είμαι ο μόνος σ'αυτό τον έρμο κόσμο που έχει ερωτευτεί με το unity? Χρησιμοποιώ ubuntu από την 7.04 και ποτέ δε το είδα τοσο (πως να το πω) ολοκληρωμένο, σταθερό. Δίνει αίσθηση πολύ κλασσάτου λειτουργικού.
Περιμένω τις γνώμες σας τώρα που όσο να' ναι είναι πιο ώριμο από τις alpha εκδόσεις.

simosx έγραψε:razorblade έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Έχω στο pc μου εδώ και κάποιες μέρες την 11.04 beta 2 και δουλεύει κατά βάση καλά, λίγα ψιλοκολλήματα αλλά γενικά είναι κομπλέ.
Διαβάζω για τα νέα του ubuntu κατά βάση από το OMG και αυτό που εχω παρατηρήσει είναι πως γενικά υπάρχει μια τεράστια γκρίνια για το unity.
Είμαι ο μόνος σ'αυτό τον έρμο κόσμο που έχει ερωτευτεί με το unity? Χρησιμοποιώ ubuntu από την 7.04 και ποτέ δε το είδα τοσο (πως να το πω) ολοκληρωμένο, σταθερό. Δίνει αίσθηση πολύ κλασσάτου λειτουργικού.
Περιμένω τις γνώμες σας τώρα που όσο να' ναι είναι πιο ώριμο από τις alpha εκδόσεις.
Ως έλληνες γκρινιάζουμε για τα πάντα. Ακόμα και αν μάς πάνε στον Παράδεισο, θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει καλή κάλυψη για το κινητό μας.
Το ίδιο γκρινιάζαμε με την γραμματοσειρά Ubuntu Font και την υποστήριξη ελληνικών.
Και μόλις βγήκε το Ubuntu 10.10, δε μίλησε κανείς (τυχόν σχόλια ήταν όλα θετικά).
Είναι εξαιρετικό που σού αρέσει το νέο περιβάλλον. Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu!

mangelasakis έγραψε:
το κακό είναι ότι δεν γκρινιάζουμε μόνο οι Έλληνες. Όλος ο κόσμος γκρινιάζει και όλες οι ψηφοφορίες είναι κατά του unity σε όλα τα φόρουμ... Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω να έχουν άδικο οι Έλληνες που γκρινιάζουν... Εσένα σου αρέσει το unity ή θα προτειμούσες καλύτερα gnome 3 ή gnome 2 ή KDE? Εγώ πάντως στην λίστα επιλογών μου το unity το βάζω πιο κάτω από τα παραπάνω και ήδη στον λάπτοπ μου έχω kubuntu που για να λέω την αλήθεια μου θυμίζει απίστευτα windows και με έχει ξενερώσει, παρόλες τις καινοτομίες και τις επιλογές που σου δίνει...

simosx έγραψε:Ως έλληνες γκρινιάζουμε για τα πάντα. Ακόμα και αν μάς πάνε στον Παράδεισο, θα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει καλή κάλυψη για το κινητό μας.
Το ίδιο γκρινιάζαμε με την γραμματοσειρά Ubuntu Font και την υποστήριξη ελληνικών.
Και μόλις βγήκε το Ubuntu 10.10, δε μίλησε κανείς (τυχόν σχόλια ήταν όλα θετικά).

vagrale13 έγραψε:
Δεν εχει να κανει με τον αν καποιος ειναι Ελληνας, Αγγλος, ή οτιδηποτε αλλο! Το να στιγματιζεις ως "γκρινιαρηδες" τους Ελληνες ειναι λαθος!
Μια απλη αναζητηση σε αντιστοιχα forum αλλων χωρων, θα σε πεισει οτι δεν φταιμε εμεις οι Ελληνες για την αποψη που επικρατει για το "Unity"
αλλα οι ιδιοι οι χρηστες Ubuntu ανεξαρτητως καταγωγης, χρωματος, φυλλου, κλπ...