Συντονιστής: Geochr

the_eye έγραψε:Μπήκε το νέο Unity 5.10 με πολλές διορθώσεις

clepto έγραψε:μπορώ να το εγκαταστήσω σε 11.10; θα υπάρχει πρόβλημα;

chris@chris-Aspire-5732Z:~$ sudo apt-get dist-upgrade
[sudo] password for chris:
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε
Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων
Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε
Υπολογισμός της αναβάθμισης... Ετοιμο
0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.
clepto έγραψε:http://www.omgubuntu.co.uk/2012/01/how-to-install-unity-5-0-in-ubuntu-11-10/
εδιτ δεν φαινεται να δουλευει
- Κώδικας: Επιλογή όλων
chris@chris-Aspire-5732Z:~$ sudo apt-get dist-upgrade
[sudo] password for chris:
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε
Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων
Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε
Υπολογισμός της αναβάθμισης... Ετοιμο
0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.

sotos21 έγραψε:
Σε εμένα μένει στην έκδοση 5.8 όποιον εξυπηρετητή και αν βάλω.
sotos21 έγραψε:
Kρασάρει συνεχώς ό,τι έχει σχέση με compiz (unity, classic-gnome με εφέ) και το unity 2d δεν κάνει αναζήτηση με το dash (μόλις πατήσω κάτι πάνω του κλείνει, είναι σαν να κανω κλικ στην επιφάνεια εργασίας).
sotos21 έγραψε:
Ξανάκανα εγκατάσταση την 12.04 σε άλλο σκληρό αλλά έχω ακριβώς τα ίδια.(όχι από την αρχή αλλά μετά τις τελευταίες ενημερώσεις)
Αν δεν παρουσιάζεται σε άλλον το κρασάρισμα μάλλον θα έχει να κάνει με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών μου, που είναι οι προτεινόμενοι beta catalyst 12.4 ειδικά για το 12.04 (όποια προηγούμενη έκδοση και αν βάλω δεν παίζει κανένα βίντεο)
sotos21 έγραψε:
Μην πει κάποιος για τους ανοικτούς, έχω ήδη αναφέρει σε αυτό το post ότι η 12.04 είναι μέχρι στιγμής η χειρότερη διανομή στο hardware μου σε ότι αφορά την θερμοκρασία (60 βαθμούς χειμωνιάτικα,πάνω σε βάση ψύξης και όλα αυτά σε idle κατάσταση )