Φαίνεται πολύ καλή η έκδοση .. Πέρα από κάτι κρασαρίσματα στο compiz που απο οτι ειδα έχουν αναφερθεί στο launchpad κατα τα άλλα όλα πάνε ρολόι !!
Πολύ πολύ καλύτερο από 11.10
Συντονιστής: Geochr

E: Internal Error, No file name for libssl1.0.0

simosx έγραψε:Στο σημερινό sudo apt-get upgrade, παρουσιάστηκε το πρόβλημα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
E: Internal Error, No file name for libssl1.0.0
κατά την εκτέλεση του apt-get. Οπότε είχα κολλήσει, μιας και δε μπορούσα να βάλω το ίδιο το πακέτο ξανά.
Πιθανόν να σβήστηκε η εξαιρετικά σημαντική βιβλιοθήκη από κάτι.
Αυτό που έκανα ήταν:
1. Δεν έκανα επανεκκίνηση. Θα ήταν ό,τι χειρότερο.
2. Πήγα στο /var/cache/apt/packages/ και εντόπισα το αρχείο libssl1.0.0.....deb που είχε διατηρηθεί.
3. Το εγκατέστησα με το ζόρι με dpkg -i ονομαπακέτου.deb και αυτό ήταν.

Όντως πολύ crashάρισμα ρε παιδί μου. Ειδικά εκείνος ο Chromium 4 στις 5 crashάρει. Αναγκάστηκα και το γύρισα στον Chrome.mangelasakis έγραψε:Πάντως 2 βδομάδες μείνανε και ακόμη υπάρχουν προβληματάκια παρόλο που είναι lts. Από ότι φαίνεται θα πάρει ακόμη 1-2 μήνες όπως γίνεται εξάλλου σε κάθε έκδοση μέχρι να αποκτήσει την σταθερότητα που αρμόζει σε ένα linux λειτουργικό και ειδικά σε μια LTS έκδοση. Τουλάχιστον ελπίζω να γίνεται η εγκατάσταση και η αναβάθμιση από παλιότερη έκδοση χωρίς προβλήματα γιατί αναμένεται πολύ κόσμος να περάσει στην 12.04

ALdaperan έγραψε:Ποια gui είναι εγκατεστημένα στο 12.04 ;
Μόλις το έβαλα μου είχε μόνο το Unity και τώρα που έκανα ένα update μου βγάζει στη login screen και το gnome shell &classic
χειροκίνητα δεν το εγκατέστησα όμως ...

sotos21 έγραψε:Μήπως εγκατέστησες το gnome-tweak-tool γιατί τα φέρνει μαζί του.