georginiogr έγραψε:Macedon έγραψε:georginiogr έγραψε:
Αυτό είχα σκοπό να κάνω... αλλα αφού προσπαθησα να ενεργοποιήσω το wi-fi και με τρεματικο δίχως αποτελεσμα.... γυριζω με χιλια στη 10.10.
Τουλαχιστον στη 10.10 αναγνωριζε απευθειας την καρτα δικτύου. Ειλικρινα με απογοητευσε η 11.04 πριν καν αρχισω να ασχολουμαι μαζι της.
Όπα ρε αδερφέ!![]()
Μη τρελαίνεσαικάνε λίγες ώρες υπομονή και αφιέρωσε τες έτσι ώστε να έχεις άποψη για την έκδοση
Μη λέμε κατευθείαν ΑΗΔΙΑ όπως αναφέρεις...
ποιο πάνω![]()
Ο clepto έχει δίκιο!
Και έπειτα αν δεν ....τότε την αλλάζεις!
Εγώ δηλαδή που μέχρι τώρα είχα πρόβλημα με το ασύρματο ,και επιτέλους λύθηκε με την 11.04, τη έπρεπε να λέω ...ΑΗΔΙΑ η 10.10 ΑΗΔΙΑ 10.04 κτλ!![]()
Φιλε μου εκφραζω καθαρα προαωπικη μου αποψη. Καταρχην παρατηρησα οτι η αποκριση του Unity στον υπολογιστη μου, ηταν αργη. Παλια στην εκδοση 9.04 αντιμετωπιζα προβλημα με την καρτα δικτυου, προβλημα που ελυσα με κοπο χρησιμοποιωντας τερματικο. Στη 10.04 πλεον η καρτα μου αναγνωριζοταν κανονικα. Δεν δεχομαι λοιπον οτι στην 11.04 θα προεκυπτε κ παλι προβλημα του παρελθόντος και μαλιστα θα επρεπε να ξαναβρω λυση απο την αρχη. Οπως προειπα,εκφραζω καθαρα προσωπικη αποψη. Αν ειναι να χανομαι σε μενου και παραμετρους, τοτε μια χαρα ειμαι με τη 10.10
φιλικά
Macedon
Δεν σου "απαγόρευσα"ούτε και είχα σκοπό να σου στερήσω την προσωπική σου άποψη.
Απλά θεώρησα πως είναι παράδοξο να λες για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει/ζήσει ΑΗΔΙΑ

Διόρθωσε και το μήνυμά σου γιατί φαίνεται να με απαντώ εγώ!