Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (νέα - δοκιμές alpha, beta, rc)

Εκδόσεις Ubuntu υπό ανάπτυξη (alpha, beta κλπ), δοκιμές (testing) και σφάλματα (bugs).
Eδώ συζητάμε για την εκάστοτε δοκιμαστική έκδοση του Ubuntu.

Συντονιστής: Geochr

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή συζητάμε θέματα και προβλήματα που αφορούν μόνο τις εκάστοτε υπό ανάπτυξη/δοκιμαστικές εκδόσεις του Ubuntu και των παραγώγων του.
Οι εκδόσεις υπό ανάπτυξη είναι δοκιμαστικές για τους προγραμματιστές και όσους συμμετέχουν στην διαδικασία με διορθώσεις, αναφορές bugs κτλ. Δεν συστήνονται για χρήστες καθώς μπορεί να έχουν αρκετά σφάλματα.
Αν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή σε δοκιμές (testing) των υπό ανάπτυξη εκδόσεων του Ubuntu, δείτε πληροφορίες εδώ: https://wiki.ubuntu.com/GreekTeam/QA.

Re: Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (νέα - δοκιμές alpha, beta, r

Δημοσίευσηαπό Macedon » 25 Απρ 2011, 03:02

georginiogr έγραψε:
Macedon έγραψε:
georginiogr έγραψε:
Αυτό είχα σκοπό να κάνω... αλλα αφού προσπαθησα να ενεργοποιήσω το wi-fi και με τρεματικο δίχως αποτελεσμα.... γυριζω με χιλια στη 10.10.
Τουλαχιστον στη 10.10 αναγνωριζε απευθειας την καρτα δικτύου. Ειλικρινα με απογοητευσε η 11.04 πριν καν αρχισω να ασχολουμαι μαζι της.

Όπα ρε αδερφέ! :)
Μη τρελαίνεσαι :lol: κάνε λίγες ώρες υπομονή και αφιέρωσε τες έτσι ώστε να έχεις άποψη για την έκδοση :idea: Μη λέμε κατευθείαν ΑΗΔΙΑ όπως αναφέρεις...
ποιο πάνω :shh:

Ο clepto έχει δίκιο!
Και έπειτα αν δεν ....τότε την αλλάζεις!
Εγώ δηλαδή που μέχρι τώρα είχα πρόβλημα με το ασύρματο ,και επιτέλους λύθηκε με την 11.04, τη έπρεπε να λέω ...ΑΗΔΙΑ η 10.10 ΑΗΔΙΑ 10.04 κτλ! :P

Φιλε μου εκφραζω καθαρα προαωπικη μου αποψη. Καταρχην παρατηρησα οτι η αποκριση του Unity στον υπολογιστη μου, ηταν αργη. Παλια στην εκδοση 9.04 αντιμετωπιζα προβλημα με την καρτα δικτυου, προβλημα που ελυσα με κοπο χρησιμοποιωντας τερματικο. Στη 10.04 πλεον η καρτα μου αναγνωριζοταν κανονικα. Δεν δεχομαι λοιπον οτι στην 11.04 θα προεκυπτε κ παλι προβλημα του παρελθόντος και μαλιστα θα επρεπε να ξαναβρω λυση απο την αρχη. Οπως προειπα,εκφραζω καθαρα προσωπικη αποψη. Αν ειναι να χανομαι σε μενου και παραμετρους, τοτε μια χαρα ειμαι με τη 10.10
φιλικά

Macedon :mrgreen:

Δεν σου "απαγόρευσα"ούτε και είχα σκοπό να σου στερήσω την προσωπική σου άποψη.
Απλά θεώρησα πως είναι παράδοξο να λες για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει/ζήσει ΑΗΔΙΑ ;)
Διόρθωσε και το μήνυμά σου γιατί φαίνεται να με απαντώ εγώ! :!: :)
Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ χαμηλό┃ Προγραμματισμός: Ούτε για πλάκα ┃ Αγγλικά: Μπά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) 64bit Beta 2 [el_GR.utf8]
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
4x AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4x 3.0GHz)│ RAM 4GB │
ATI Sapphire Radeon HD 4830 512MB │ TFT 19" / 1280x1024 (5:4)
https://launchpad.net/~macedonia :geek:
http://www.macedonia.info/ :geek:
Άβαταρ μέλους
Macedon
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: Macedon
IRC: Macedon
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό georginiogr » 25 Απρ 2011, 03:11

Ούπς...λαθος.... εγραφα απο tablet pc και εκανα λαθος.

Σου ειπα... δοκιμασα το unity, και η αποκριση δεν ηταν αμεση, στο δικο μου τουλαχιστον μηχανημα. Ο Firefox χρειαζοταν 3 δευτερολεπτα για να ανοιξει. Η καρτα δε δουλεψε ουτε με τερματικο...οποτε τι αλλο εμεινε να δοκιμασω;
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο⇛ Linux Mint 16 (64Bit) σε Toshiba Satellite L50-A-19N
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7-4700MQ ┃  RAM 8GB DDR3L (1,600 MHz) ┃Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB┃Σκληρός δίσκος 750 GB  5,400 rpm ┃ Network adapter - Atheros 802.11b/g/n, Gigabit Ethernet LAN  ┃ 15.6" TFT HD ┃
Άβαταρ μέλους
georginiogr
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Macedon » 25 Απρ 2011, 03:14

georginiogr έγραψε:Ούπς...λαθος.... εγραφα απο tablet pc και εκανα λαθος.

Σου ειπα... δοκιμασα το unity, και η αποκριση δεν ηταν αμεση, στο δικο μου τουλαχιστον μηχανημα. Ο Firefox χρειαζοταν 3 δευτερολεπτα για να ανοιξει. Η καρτα δε δουλεψε ουτε με τερματικο...οποτε τι αλλο εμεινε να δοκιμασω;

Τίποτα! :)
Απλά θα περιμένεις και θα κάνεις καθημερινός τα update και να δεις που όλα θα στρώσουν! ;)

Αν αρχίσω να αναφέρω και εγώ την δική μου "ιστορία" με την beta1 μέχρι σήμερα ....άστα σου λέω ,χρειαζόταν ολόκληρο βιβλίο :P
Αλλά τώρα όμως είναι πολύ καλύτερα,και θα είναι ακόμη καλύτερα, όταν θα έρθει πλέον η σταθερή έκδοση και + κάτι μέρες που θα διορθωθούν τα πάντα! :thumbup:
Τελευταία επεξεργασία από Macedon και 25 Απρ 2011, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ χαμηλό┃ Προγραμματισμός: Ούτε για πλάκα ┃ Αγγλικά: Μπά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) 64bit Beta 2 [el_GR.utf8]
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
4x AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4x 3.0GHz)│ RAM 4GB │
ATI Sapphire Radeon HD 4830 512MB │ TFT 19" / 1280x1024 (5:4)
https://launchpad.net/~macedonia :geek:
http://www.macedonia.info/ :geek:
Άβαταρ μέλους
Macedon
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: Macedon
IRC: Macedon
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό georginiogr » 25 Απρ 2011, 03:16

Macedon έγραψε:
georginiogr έγραψε:Ούπς...λαθος.... εγραφα απο tablet pc και εκανα λαθος.

Τίποτα!
Απλά θα περιμένεις και θα κάνεις καθημερινός τα update και να δεις που όλα θα στρώσουν!

Για την ωρα θα συνεχισω με την 10.10. Θα ξαναδοκιμασω οταν θα βγει η 11.10
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο⇛ Linux Mint 16 (64Bit) σε Toshiba Satellite L50-A-19N
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7-4700MQ ┃  RAM 8GB DDR3L (1,600 MHz) ┃Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB┃Σκληρός δίσκος 750 GB  5,400 rpm ┃ Network adapter - Atheros 802.11b/g/n, Gigabit Ethernet LAN  ┃ 15.6" TFT HD ┃
Άβαταρ μέλους
georginiogr
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό razorblade » 25 Απρ 2011, 04:45

georginiogr έγραψε:Μολι τελειωσα την αναβαθμιση και εχω να επισημανω τα εξης. Το unity μου φανηκε μια ΑΗΔΙΑ. Επισης δεν καταφερα να κανω να δουλεψει η καρτα ασυρματης δικτυωσης (wireless atheros). Κανω τωρα update με καλωδιο και θα δοκιμασω να ενεργοποιησω την καρτα δικτυωση με εντολες τερματικου. Παρεπιπτπόντως.. αξιζει το νεο Gnome για να πεταξω το unity?

Φίλε μου αυτή ήταν και η δική μου πρώτη αντίδραση όταν δοκίμασα το Unity στην έκδοση Alpha 3. Το ξαναδοκίμασα στην beta 1 και τελικά στην beta 2 το έκανα εγκατάσταση.
Όπως έχω ξαναπεί είμαι "ερωτευμένος" με την πάρτη του, είναι ότι καλύτερο έχω δει σε interface τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το Linux και δη με τη διανομή ubuntu.
Ο λόγος που τελικά μου άρεσε είναι επειδή όπως είπε και ο άλλος φίλος του έδωσα χρόνο. Δώσ'του και να είσαι σίγουρος πως δε θα το αλλάζεις με τίποτα μετά.
Το Gnome 3 το δοκίμασα επίσης την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αλλά δε με κάλυψε.
Βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά πίστεψέ με το Unity μετράει άπειρα, και να δεις τι έχει να γίνει ως την επόμενη έκδοση που όπως έχει πει και ο Mark θα είναι ολοκληρωμένο.
Άβαταρ μέλους
razorblade
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 25 Απρ 2011, 11:37

georginiogr έγραψε:
Φιλε μου εκφραζω καθαρα προαωπικη μου αποψη. Καταρχην παρατηρησα οτι η αποκριση του Unity στον υπολογιστη μου, ηταν αργη. Παλια στην εκδοση 9.04 αντιμετωπιζα προβλημα με την καρτα δικτυου, προβλημα που ελυσα με κοπο χρησιμοποιωντας τερματικο. Στη 10.04 πλεον η καρτα μου αναγνωριζοταν κανονικα. Δεν δεχομαι λοιπον οτι στην 11.04 θα προεκυπτε κ παλι προβλημα του παρελθόντος και μαλιστα θα επρεπε να ξαναβρω λυση απο την αρχη. Οπως προειπα,εκφραζω καθαρα προσωπικη αποψη. Αν ειναι να χανομαι σε μενου και παραμετρους, τοτε μια χαρα ειμαι με τη 10.10

Ως κοινότητα Ubuntu-gr βοηθάμε και μπαίνουμε σε λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα παραπάνω προβλήματα, αρκεί το άτομο που έχει τον υπολογιστή έχει ενδιαφέρον για να το ψάξει περισσότερο.
Χρησιμοποιούμε ΕΛ/ΛΑΚ και Ubuntu διότι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να επέμβουμε στο λογισμικού και αν κάτι δε λειτουργεί, να καταφέρουμε στην επόμενη έκδοση (σε έξι μήνες) να λειτουργεί δίχως πρόβλημα και στον υπολογιστή μας.

Αναφέρεις ζήτημα με την κάρτα δικτύου. Δεν έχεις φτιάξει πλήρης υπογραφή (με χρήση του προγράμματος για υπογραφή) οπότε δε γνωρίζω τι ασύρματη κάρτα δικτύου έχεις.
Από αυτά που λες, υποψιάζομαι ότι έχεις κάρτα δικτύου Broadcom, που πράγματι δεν είχε καλή υποστήριξη μέχρι τώρα. Και γιατί;
Διότι η εταιρία Broadcom μέχρι πρόσφατα (Δεκ 2010) αγνοούσε το Linux, και δεν παρείχε προγραμματιστικές πληροφορίες ή οδηγούς για τις κάρτες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να χρησιμοποιείς ndiswrapper.
Το Δεκ 2010 διέθεσε οδηγούς, που ήταν σε κακή κατάσταση, ωστόσο οι προγραμματιστές του Linux τούς πήραν, τους διόρθωσαν και τώρα οι περισσότερες κάρτες Broadcom λειτουργούν δίχως πρόβλημα.
Αυτό είναι το παρασκήνιο με τις Broadcom, και ανάλογα με το άλλο υλικό που έχεις, υπάρχει παρόμοια ιστορία.

Για «Απόκριση» του Unity, είναι ζήτημα με την κάρτα γραφικών. Για την κάρτα που έχεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ελεύθερος οδηγός, εκτός από τον κλειστό οδηγό.
Οπότε μάλλον το Ubuntu επέλεξε τον ελεύθερο οδηγό διότι δίνει προταιρεότητα στο ελεύθερο λογισμικό. Και μπορεί να υπάρχει κάποιο ζήτημα με την κάρτα γραφικών που έχεις.
Να μην έχει δοκιμαστεί πολύ καλά, κτλ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, όταν το Ubuntu είναι σε κατάσταση Alfa ή Beta να δοκιμάσεις ένα ISO για να διαπιστώσεις το επίπεδο υποστήριξης
του οδηγού. Και να ενημερώσεις αν για σένα είναι εντάξει ή αν χρειάστηκε να πας στους Πρόσθετους (κλειστούς) οδηγούς και να βάλεις το κλειστό οδηγό της ATI.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 25 Απρ 2011, 11:51

georginiogr έγραψε:Amilo Li1718

δεν πρέπει να βιαζόμαστε να περάσουμε σε νέα έκδοση, ιδίως όταν πρόκειται για laptop, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Κάθε εξάμηνο βγαίνει καινούργια έκδοση ubuntu. Την ίδια στιγμή οι μισοί υπολογιστές τρέχουν ακόμα Winxp που κυκλοφόρισαν το 2001 !
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό georginiogr » 25 Απρ 2011, 14:24

simosx έγραψε:
georginiogr έγραψε:

Ως κοινότητα Ubuntu-gr βοηθάμε και μπαίνουμε σε λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα παραπάνω προβλήματα, αρκεί το άτομο που έχει τον υπολογιστή έχει ενδιαφέρον για να το ψάξει περισσότερο.
Χρησιμοποιούμε ΕΛ/ΛΑΚ και Ubuntu διότι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να επέμβουμε στο λογισμικού και αν κάτι δε λειτουργεί, να καταφέρουμε στην επόμενη έκδοση (σε έξι μήνες) να λειτουργεί δίχως πρόβλημα και στον υπολογιστή μας.

Αναφέρεις ζήτημα με την κάρτα δικτύου. Δεν έχεις φτιάξει πλήρης υπογραφή (με χρήση του προγράμματος για υπογραφή) οπότε δε γνωρίζω τι ασύρματη κάρτα δικτύου έχεις.
Από αυτά που λες, υποψιάζομαι ότι έχεις κάρτα δικτύου Broadcom, που πράγματι δεν είχε καλή υποστήριξη μέχρι τώρα. Και γιατί;
Διότι η εταιρία Broadcom μέχρι πρόσφατα (Δεκ 2010) αγνοούσε το Linux, και δεν παρείχε προγραμματιστικές πληροφορίες ή οδηγούς για τις κάρτες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να χρησιμοποιείς ndiswrapper.
Το Δεκ 2010 διέθεσε οδηγούς, που ήταν σε κακή κατάσταση, ωστόσο οι προγραμματιστές του Linux τούς πήραν, τους διόρθωσαν και τώρα οι περισσότερες κάρτες Broadcom λειτουργούν δίχως πρόβλημα.
Αυτό είναι το παρασκήνιο με τις Broadcom, και ανάλογα με το άλλο υλικό που έχεις, υπάρχει παρόμοια ιστορία.

Για «Απόκριση» του Unity, είναι ζήτημα με την κάρτα γραφικών. Για την κάρτα που έχεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ελεύθερος οδηγός, εκτός από τον κλειστό οδηγό.
Οπότε μάλλον το Ubuntu επέλεξε τον ελεύθερο οδηγό διότι δίνει προταιρεότητα στο ελεύθερο λογισμικό. Και μπορεί να υπάρχει κάποιο ζήτημα με την κάρτα γραφικών που έχεις.
Να μην έχει δοκιμαστεί πολύ καλά, κτλ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, όταν το Ubuntu είναι σε κατάσταση Alfa ή Beta να δοκιμάσεις ένα ISO για να διαπιστώσεις το επίπεδο υποστήριξης
του οδηγού. Και να ενημερώσεις αν για σένα είναι εντάξει ή αν χρειάστηκε να πας στους Πρόσθετους (κλειστούς) οδηγούς και να βάλεις το κλειστό οδηγό της ATI.

Η κάρτα ασύρματης δικτύωσης είναι η Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter. Στην έκδοση 8.04 εως και 9.10, έπρεπε να τρέξω κάποιες εντολες μετα την εγκατασταση του λειτουργικου για να αρχισει να τρεχει. Στην 10.04 πλεον το προβλημα λυθηκε μιας και η καρτα αναγνωριζόταν κανονικα απο το λειτουργικο, Δοκιμαζοντας χτες την 11.04, διαπιστωσα οτι η καρτα απλα δεν υπηρχε και δεν ετρεχε με τιποτα ακομα και μετα τη χρηση τερματικου με τις ιδιες εντολες που εδινα στην εκδοση 9.χχ και 8.χχ. Και επειδη ζω σε σπιτι οπου η χρηση καλωδιου για συνδεση στο ιντερνετ δε βολευει με τιποτα, δεν μπορω να περιμενω ποτε θα διορθωθει το προβλημα για να δουλεψει η καρτα και να εχω προσβαση στο ιντερνετ.
Άβαταρ μέλους
georginiogr
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Galhnos » 25 Απρ 2011, 14:25

Μόλις έβαλα την έκδοση 11.04,
επειδή κι εγώ έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (το hardware που έχω δεν υποστηρίζει πολλά γραφικά),
δε μου έβγαζε το νέο γραφικό περιβάλλον αλλά το classic.

Έτσι δοκίμασα το Unity 2D (Qt) κι όλα δουλεύουν ρολόι.
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo add-apt-repository ppa:unity-2d-team/unity-2d-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install unity-qt-default-settings

κι αν δε δουλέψει η τελευταία εντολή, δοκίμασε:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install unity-2d-default-settings
,
αυτό δούλεψε σε μένα..

πηγές:
http://www.webupd8.org/2011/01/unity-2d-qt-now-available-in-ppa-for.html
http://osarena.net/2011/01/unity-2d-%CE%B7-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-ubuntu-11-04-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-3d-%CE%B5%CF%80.html
το blog μου
Γνώσεις ⇛ Linux: χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ xubuntu 11.04 | 32bit
Προδιαγραφές ⇛2.5Ghz │1024MB
Άβαταρ μέλους
Galhnos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό the_eye » 26 Απρ 2011, 17:28

Βγήκε και το νέο virtual box 4.0.6 που έχει καλύτερη υποστήριξη για το 11.04 επομένως μπορούμε να κάνουμε και εκεί τις δοκιμές μας.
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ