fotis23 έγραψε:Έκανα καθαρή εγκατάσταση.ΤΟ πρώτο ποστ με 11.04.Καλορίζικο σε όλους!!
Το utiny πολυ συμπαθητικό και όσο περνάει η ώρα το συνηθίζω περισσότερο.Αρκετά καλή εντύπωση μου έχει κάνει!
Δείξε μας (με στιγμιότυπο - screenshot)!
Συντονιστής: Geochr
fotis23 έγραψε:Έκανα καθαρή εγκατάσταση.ΤΟ πρώτο ποστ με 11.04.Καλορίζικο σε όλους!!
Το utiny πολυ συμπαθητικό και όσο περνάει η ώρα το συνηθίζω περισσότερο.Αρκετά καλή εντύπωση μου έχει κάνει!
NickMrg έγραψε:
Αν κάνω αναβάθμιση από τον "Διαχειριστή Ενημερώσεων" θα έχω κάποια απώλεια σε προγράμματα, αρχεία, κτλ...;
spdrosin έγραψε:Πάντα βάζω την 32-bitη έκδοση. Υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσω την 64άρα. Θα κερδίσω σε απόδοση, υπάρχουν ασυμβατότητες προγραμμάτων;
vagrale13 έγραψε:Ετοιμη για κατεβασμα η νεα εκδοση του Ubuntu Natty Narwhal 11.04 http://cdimage.ubuntu.com/releases/natty/release/
simosx έγραψε:spdrosin έγραψε:Πάντα βάζω την 32-bitη έκδοση. Υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσω την 64άρα. Θα κερδίσω σε απόδοση, υπάρχουν ασυμβατότητες προγραμμάτων;
Αν θεωρείς τον εαυτό σου μέτριο ή καλό χρήστη Ubuntu, μπορείς να κάνεις το βήμα να βάλεις (με νέα εγκατάσταση) το Ubuntu 11.04 64-bit. Αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα, θα είναι με κλειστό λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιείς, και γενικά για κάθε ένα από τα πακέτα υπάρχει η σωστή λύση. Οπότε, αν έχεις όρεξη να έρθεις στον κόσμο των 64-bit, μπορείς να κάνεις τη δοκιμή.
(για νέα εγκατάσταση υπάρχει ο τρόπος όπου διατηρείς το /home ανέπαφο και εγκαθιστάς τα υπόλοιπα ξανά. Δες τους οδηγούς. Λάβε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου πριν ξεκινήσεις).