Συντονιστής: Geochr

tolis_01 έγραψε:Αυτό το "κονσόλα" τρομάζει τον απλό χρήστη, δεν έχει πουθενά κοσνόλα το alternate cd του ubuntu, τον debian installer έχει, απλά δεν φορτώνει γραφικό περιβάλλον, αλλά παραμένει εύκολος και πρακτικός.

ALdaperan έγραψε:pm-utils

stavrosLinux έγραψε:ALdaperan έγραψε:pm-utils
δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγετε.
τα πακέτα έχουν εξαρτήσεις το ένα με το άλλο. όταν λοιπόν εγκαθιστούμε ή απεγκαθιστούμε ένα πακέτο, αυτό τραβάει και τις εξαρτήσεις του, με αποτέλεσμενα να "χαλάει το σύστημα" . Καλό είναι να μένουμε στην έκδοση ubuntu που ξέρουμε ότι είναι οκ και να περνάμε στην επόμενη αφού ελέγχξουμε με live cd.
0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 1 δεν αναβαθμίζονται.
evolgen έγραψε:
Για να εξηγήσω, στο σύστημά μου έχω μπλοκάρει το pm-utils, ώστε να μην αναβαθμίζεται, γιατί μια νεότερη έκδοση έκανε το σύστημά μου να κρασάρει όταν το laptop λειτουργούσε με μπαταρία. Είχα διαβάσει και άλλους που είχαν παρόμοιο θέμα με το ίδιο πακέτο στο ubuntuforums. Θα ήθελα τώρα να ξανακάνω εγκατάσταση εξαρχής, καθώς έχω πειράξει αρκετά το σύστημα, αλλά θα ήθελα να κρατήσω και το pm-utils 1.3.0-1, αντί του 1.4.1-9 που προσφέρει η 12.04, μιας και δε μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα και δεν έχω χρόνο για νέες δοκιμές.

modenas88 έγραψε:@bobos73
Δες και αυτό για το alternate ISO viewtopic.php?f=4&t=22718
/------/akounadis έγραψε:Σε σημερινή αναβάθμιση μου έδωσε αυτό...
- Κώδικας: Επιλογή όλων
W: GPG error: http://archive.canonical.com precise Release: Οι παρακάτω υπογραφές ήταν μη έγκυρες: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Archive Automatic Signing Key <ftpmaster@ubuntu.com>
Είναι εγκατεστημένη από beta1
Μου το εμφάνισε και εμένα αυτό. Δοκίμασε να εκτελέσεις:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 40976EAF437D05B5
sudo apt-get update