δηλαδή τι θα επιλέξω εγώ; ολοκληρωτική χρήση του δίσκου;και μετά θα μου πει αυτό που ανέφερες;
το έχει δοκιμάσει κανείς;
Συντονιστής: Geochr
clepto έγραψε:δηλαδή τι θα επιλέξω εγώ; ολοκληρωτική χρήση του δίσκου;και μετά θα μου πει αυτό που ανέφερες;
το έχει δοκιμάσει κανείς;
kigk έγραψε:To live cd έχει αυτή τη δυνατότητα εδώ και κάμποσο καιρό, Προφανώς όχι όταν το κατέβασες.
-Όπως και να έχει, δείτε έναν οδηγό για τα πρώτα σας βήματα στο Unity που συγχρόνως καλύπτεται με μια σειρά οδηγών με ΠΛΗΡΕΣ review του Unity.
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, κάνοντας μια βόλτα σε όλες τις δημοφιλείς ξένες ιστοσελίδες, η ενημέρωση που υπάρχει στα Ελληνικά για το Unity, είναι μακράν η αναλυτικότερη και καλύτερη.
Στο συγκεκριμένο άρθρο που υπάρχουν και όλα τα σχετικά links από τους οδηγούς του Unity, υπάρχουν ακόμα, αναλυτικές οδηγίες για:Αναβάθμιση από 10.04 η 10.10
Αναβάθμιση από cd/usb
Καθαρή εγκατάσταση
Πρώτες εφαρμογές και βοηθήματα που θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα (και γρηγορα!)
Αναλυτική παρουσίαση για το πως θα έχετε το πιο ισχυρό wine και συνεπώς θα τρέχουν με επιτυχία όλο και πιο πολλές εφαρμογές (επαγγελματικές, παιχνίδια, κλπ) των Windows στο Unity.
Παραμετροποίηση (customization)-applets, παιχνίδια, εξειδικευμένες εφαρμογές, κλπ.
Έτοιμους Installers για εφαρμογές
Tips για να προσθέσετε/ επαναφέρετε κάποια βασικά (π.χ το system tray/περιοχη ειδοποιήσεων)
Πως να παραμείνετε στο κλασσικό Gnome
Πως να έχετε το νεο Gnome 3 (με οδηγούς προς.... ναυτιλλόμενος στο Gnome 3)
Ανανέωση με art-work (εικονίδια, wallpaper, themes), και βέβαια και τα δημοφιλή indicator applets
Αντιμετώπιση μικροπροβλημάτων, μικροσυμβουλές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ: Ubuntu 11.04-Unity: Τα πρώτα βήματα για πιο εύκολη χρήση