madvinegar έγραψε:Αρα τωρα τι κανουμε για να εχουμε σταθερη εκδοση?
Παιδιά, τα πράγματα είναι ρευστά και δεν έχουν παρθεί ακόμα τελικές αποφάσεις, δεν είναι δυνατόν να δώσω συμβουλές.
Ως τώρα, το πρόγραμμα λέει 12.04 για πέντε χρόνια, αυτό δεν έχει αλλάξει.
madvinegar έγραψε:Η 13.04 δλδ δεν θα θεωρειται σταθερη?
Όπως αναφέρω, το μέλλον της 13.04 θα αποφασιστεί αργότερα. Όταν κυκλοφορεί επίσημα μια έκδοση, είναι σταθερή, άρα αν κυκλοφορήσει κυκλοφόρησε, τέλος...
Όσοι ξέρετε Αγγλικά, κάντε τον κόπο να δείτε το βίντεο, όλες αυτές οι ερωτήσεις υπάρχουν και μέσα σε αυτό.
Το πρόβλημα που έχω εγώ προσωπικά με την 12.04 δεν είναι πως δεν είναι σταθερή, αλλά το ότι ακόμα έχει το Gimp 2.6 επίσημα ενώ όλες οι άλλες διανομές έχουν το 2.8 και το Ubuntu με αναγκάζει να προσθέτω αποθετήρια συνεχώς μέχρι που θα φτάσω σε σημείο που πλέον θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ πακέτων.
Σύμφωνοι, εγώ θεωρώ πως μπορώ να διαχειριστώ μια υπό ανάπτυξη έκδοση και αν κυκλοφορήσει η rolling θα την βάλω γιατί μου αρέσει και το Unity και δεν θα έχω πρόβλημα.
Εγώ όμως δεν είμαι έσοδο για την Canonical. Η system76 όμως που θα πρέπει να πουλάει υπολογιστές με διανομή δύο ή τριών ετών παλιά
και να ζητάει λεφτά για κάτι τέτοιο θα έχει τεράστιο πρόβλημα και πιθανότατα θα αρχίσει να πουλάει άλλες πιο σύγχρονες διανομές.
Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.
Άρα, το πρόβλημα δεν το έχουν οι χρήστες τόσο (που πάντα θα έχουν επιλογές), αλλά η ίδια η Canonical.
Τώρα θα μου πεις, «κι εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε για την Canonical; Δική σου είναι;»
Η αλήθεια είναι πως καθόλου δε με νοιάζει, απλά μου αρέσει το Unity και θα ήθελα να πάει καλά. Δεν θα κάτσω να σκάσω όμως...