Αλλάζει μόνο με XKB (alt+shift).
Συντονιστής: Geochr

nikosal έγραψε:ok, πράγματι μπορώ πχ. να θέσω το F2 για την αλλαγή της γλώσσας (ουσιαστικά, μετάβαση στην επόμενη γλώσσα). Αλλά δεν δέχεται το ίδιο πλήκτρο για νέα αλλαγή (επιστροφή στην προηγούμενη), ζητάει άλλο... Πώς στην ευχή σκέφτηκαν ότι κάτι τέτοιο θα είναι βολικό;
nikosal έγραψε:Επίσης: γιατί ενώ οι ρυθμίσεις ισχυρίζονται ότι με shift+win (αυτό δεν είπαμε είναι το σούπερ, το win;) αλλάζει η γλώσσα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο;

clepto έγραψε:εγώ πάντως σε καθαρή εγκατάσταση μπορώ και αλλά κανονικά με alt shift σε gnome shell... λογικα και σε unity
dgtfeargr έγραψε:Εμένα είτε με τη ρύθμιση Super+Διάστημα (στις ρυθμίσεις εισαγωγής κειμένου) είτε με το F1 δουλεύει κανονικά το Alt+Shift και οι συντομεύσεις (copy, paste κτλ...) χωρίς να αλλάζει το εικονίδιο στο Tray. Αλλάζοντας το εικονίδιο στο Tray χειροκίνητα με το ποντίκι αλλάζει και η γλώσσα και το εικονίδιο του Tray, αλλάζωντας πάλι κανονικά τη γλώσσα, αλλά χρησιμοποιώντας πάλι το Alt+Shift το εικονίδιο του Tray μένει κολλημένο στη τελευταία ένδειξη. Αυτά από εμένα
Ξέρουμε αν το ήδη υπάρχων Bug συνεχίζεται να διορθώνεται ή έχει δημιουργηθεί νέο bug για τη μη "συμμόρφωση" της ένδειξης του Tray;
Ευχαριστώ