mangelasakis έγραψε:έχω την 11.04 aplha στο λάπτοπ μου και μέρα με την μέρα , από update σε update γίνετε όλο και καλύτερο... Πλέον το panel στα αριστερά έγινε autohide οπότε πλέον δεν είναι τόσο ενοχλητικό εκεί που βρίσκετε. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ως τώρα από εμφάνιση θα ήταν πιο όμορφο και πιο παραμετροποιήσημο αν έβαζαν ένα απλό Avant Window navigator στο ήδη υπάρχον gnome... Δεν βλέπω τι περισσότερο προσφέρει το unity από ένα AWN. Ίσα ίσα που το AWN μπορείς να το μετακινήσεις όπου θες να του αλλάξεις θέματα να το επεξεργαστείς να το διαγράψεις να του κάνεις ότι θέλεις με λίγα λόγια... Ενώ το unity με το panel αριστερά δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα ως τώρα παρά μόνο να του προσθέσεις συντομεύσεις. Έτσι το βλέπω εγώ σαν απλός χρήστης...
Για την πρώτη έκδοση Ubuntu με Unity θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και σταθερό. Με το 11.04 θα έχουμε μια σημαντική αλλαγή, οπότε θέλουμε ο μέσος χρήστης να καταφέρει να αντιπεξέλθει.
Για μας πιστεύω ότι όπως πάντα θα αλλάξουμε τα φώτα με άλλα όπως GLX Dock, AWM, κτλ. Προσωπικά θα βάλω GNOME Live λόγω GNOME.
Είναι χρήσιμο που παρακολουθείς τόσο στενά την εξέλιξη του 11.04, και να αναφέρεις εδώ. Σύντομα πρέπει να περάσει και η ενημέρωση του πυρήνα με 2.0.38 (?) που έχει εκείνη τη λειτουργία που κάνει το σύστημα να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά ακόμα και σε φόρτο.