djibril13 έγραψε:σε εμενα δεν κανει restart. μαλιστα επειδη ειχα δοκιμασει και το fedora ειναι θεμα του καινουργιου πυρηνα. εχει αντιμετωπισει κανεις τιποτα παρομοιο ?
[/quote]
Και σε εμενα δεν κανει restart αλλα ουτε και shutdown.
Τεσπα,η εγκατασταση εγινε ,με καποιες δυσκολιες,αλλα τα καταφερα.Πολυ ωραια και ομορφα ολα,το unity δουλευει πολυ καλυτερα,οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα και οι ρυθμισεις του compiz που ειχα,δεν αλλαξαν καθολου,μαλιστα νιωθω οτι δουλευει καλυτερα τωρα.
Το προβλημα τωρα που εχω ειναι οτι δεν δουλευει η ασυρματη δικτυωση,ουτε το vodafone mobile broadband.
Οταν βαζω το broandband(μονο αυτο εχω για ιντερνετ)το αναγνωριζει,βαζω pin,αλλα δεν συνδεεται.Στο σηματακι στην μπαρα,τις ενδειξεις,ασυρματη δικτυωση και broanband,ενω τις εμφανιζει δεν μου δινει την δυνατοτητα να τα ενεργοποιησω.
Απο τον πινακα ελεγχου παλι,τα ενεργοποιω αλλα δεν γινεται τιποτα(μολις βγω μπαινουν παλι σε θεση "off").Υπαρχει και μια νεα ενδειξη "λειτουργια πτησης"
οι οποια ειναι ενεργοποιημενη και ενω την απενεργοποιω,ξαναενεργοποιηται.Ισως εκει ειναι το προβλημα...
Καποια λυση βρε παιδες,διοτι δεν εχω ιντερνετ...?
Να αναφερω επισης οτι ειναι ενεργοποιημενη μονο η δικτυωση και το πληκτρο που εχει το laptop ,της υπογραφης μου,για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση wifi-bluetooth ειναι ενεργοποιημενο αλλα δουλευει μονο το bluetooth.
Συγγνωμη αν σας κουρασα!!!Περιμενω την βοηθεια σας