madvinegar έγραψε:Πες μου μονο οτι εφταιξε που το ανοιξες να το καθαρισεις και αλλαξες πάστες και σοκολατίνες και δεν ξερω και εγω τι άλλο..
Κατά 50% μάλλον, περιμένω πλήρη διάγνωση, εξηγώ εδώ https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=44&t=27352
Συντονιστής: Geochr
madvinegar έγραψε:Πες μου μονο οτι εφταιξε που το ανοιξες να το καθαρισεις και αλλαξες πάστες και σοκολατίνες και δεν ξερω και εγω τι άλλο..
sotos21 έγραψε:Δυστυχώς Νίκο δεν μπορώ να ακολουθήσω, γιατί το laptop της υπογραφής μου είναι στον μάστορα από την Παρασκευή και μάλλον πάμε για αλλαγή μητρικής. Θα περιγράψω το ατύχημα σε ένα καινούργιο θέμα που θα ανοίξω, με σκοπό όλοι να προσθέσουμε τις εμπειρίες μας, έτσι ώστε ο καθένας να μαθαίνει και να προφυλάσσεται από τα παθήματα του άλλου.
Learner έγραψε:Το κακό είναι πως πρέπει να αναφέρω το bug χειροκίνητα
Learner έγραψε:Το θέμα είναι πως όσοι έχουν 13.04 θα αναγκαστούν να αναβαθμίσουν καθώς η υποστήριξη πλέον είναι μικρότερη.
madvinegar έγραψε:Learner έγραψε:Το θέμα είναι πως όσοι έχουν 13.04 θα αναγκαστούν να αναβαθμίσουν καθώς η υποστήριξη πλέον είναι μικρότερη.
ή να υποβαθμισουν σε 12.04...![]()
abramis έγραψε:madvinegar έγραψε:Learner έγραψε:Το θέμα είναι πως όσοι έχουν 13.04 θα αναγκαστούν να αναβαθμίσουν καθώς η υποστήριξη πλέον είναι μικρότερη.
ή να υποβαθμισουν σε 12.04...![]()
ή να τ' αφήσω έτσι για 3 μήνες που δεν θα χω ενημερώσεις και να βάλω μετά fresh install την νέα LTS
sotos21 έγραψε:Ή το πιο απλό από όλα, να περάσουμε την 14.04 alpha 1
Learner έγραψε:sotos21 έγραψε:Ή το πιο απλό από όλα, να περάσουμε την 14.04 alpha 1
Μα το ίδιο δεν θα είναι ; Η alpha θα είναι ίδια με την current stable. Σιγά τις αλλαγές που θα έχει. Προς το τέλος, όταν θα είναι να εκδοθεί, θα έχουν διορθωθεί αρκετά πιστεύω.