@(vagrale13, linuxman)
Παιδιά προς θεού! Σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησα τον Grub! Θα συμφωνήσω, όμως, με τον φίλο paschalis.m ότι αν αυτό πρέπει να γίνει για όσους έχουν dual-boot, αυτό θα γίνει!
Πάντως, με μια προσθήκη που έκανα στο τέλος του οδηγού, νομίζω ότι θα είστε ικανοποιημένοι.
@linuxman
Δεν έχεις δίκιο για το κουμπί Web. Εγώ που το δοκίμασα από πρώτο χέρι σου λέω ότι αξίζει! Για σκέψου
Περίπτωση 1: Θες να δεις τα mail σου, ρε παιδί μου, μόλις ξύπνησες και βιάζεσαι να φύγεις. Ούτε λειτουργικά, ούτε τίποτα! Σε 10 δευτερόλεπτα τα έχεις και γεια σας!
Περίπτωση 2: Έχεις πέσει για ύπνο και σου καίει το μυαλό κάτι που θες να googlάρεις. Παίρνεις αγκαλιά το laptop, wifi, κουμπί web σε χρόνο ρεκόρ και νάνι! Αλλιώς θα στρόφαρες κανά 20λεπτο μέχρι να το ξεχάσεις
Περίπτωση 3: Σε παίρνουν τηλέφωνο "Δες αυτό ΤΩΡΑ στο internet!"
Περίπτωση 4: Θες να βρεις γρήγορα ένα τηλέφωνο. Το 11880 κάνει 1 ευρώ! Whitepages/xo.gr και καθάρισες!
Περίπτωση n: Θα βρεις πολλά ακόμα...
Σε έπεισα;;;
@logari81
Σε κάλυψα και σένα. Δες τον οδηγό! (Για το τσάμπα/ελεύθερο λογισμικό...)
@headless
Ναι. Προφανώς και είπα πατάτα ότι δε φορτώνει λειτουργικό σύστημα. Αλλιώς, πώς θα μιλάει με το hardware;;;
Φυσικά, εννοούσα κανένα full λειτουργικό Ubuntu/Windows. Διορθώθηκε. Thanks!
@ { Κάθε φίλο που απάντησε }
Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και τα καλά λόγια. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναγράψω.
Σχόλια πάντα ευπρόσδεκτα!
Μόλις πρόσεξα ότι κάπου μου ξέφυγε και έγγραψα "παρτίτιον".
To κορυφαίο είναι ότι του έβαλα και τόνο!
Το αφήνω για ιστορικούς λόγους...
ThE_SiDeWInDeR