Απο εντολες γνωριζω ελαχιστα πραγμματα και δεν μου χρειαστηκαν αφου εκτελω μονο το Remastersys Backup.
Eσυ οταν εκτελεσες τις εντολες τι προβλημα ειδες;
Συντονιστής: adem1
joe iwannou έγραψε:Απο εντολες γνωριζω ελαχιστα πραγμματα και δεν μου χρειαστηκαν αφου εκτελω μονο το Remastersys Backup.
Eσυ οταν εκτελεσες τις εντολες τι προβλημα ειδες;
Jean έγραψε:καλησπέρα, μόλις έστησα τον pc από την αρχή λόγο αλλαγής δίσκου, anyway, θέλω να φτιάξω ένα cd με εγκατάστασης μαζί με όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που έχω και όλες τις ενημερώσεις. Ουσιαστικά όταν χρειαστεί να κάνω φορματ, να ανοίξει ο υπολογιστής στην κατάσταση που είναι τώρα, να μη χρειαστεί να ξαναστήσω όλες τις ρυθμίσεις compiz, προγράμματα κτλ...
Οι οδηγίες που περιγράφονται παραπάνω, είναι γιαυτό που ζητάω ή για κάτι παραπλήσιο?
Συγγνώμη αλλα λόγο μικρής εμπειρίας δε πολυκαταλαβαίνω...
Ευχαριστώ...
Jean έγραψε:Στο κέντρο λογισμικού (11.10) δεν μου εμφανίζει το remastersys!!! Γιατί????
Ευχαριστώ!
Jean έγραψε:...Τι είναι αποθετήρια? Λογικά είναι κάποιο σημείο που βάζω το πακέτο με τα αρχεία του προγράμματος και απο εκει το κανω εγκατάσταση???
Και απο πού κατεβάζω το πρόγραμμα??? τα λινκ της 2ης παραγράφου δε τα πολυκατάλαβα... Δεν ειδα κανένα download...
Sorry ρε παιδιά, αλλα είμαι αρχάριος ακόμα!
Ευχαριστώ!
sudo gedit /etc/apt/sources.list
sudo apt-get update
sudo apt-get install remastersys