Εφαρμογές-παιχνίδια windows με το Playonlinux

...το μέρος για να ξεκινήσετε!

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλώ να επιλέξετε, με προσοχή, την άδεια που θέλετε να έχουν οι οδηγοί που συγγράφετε.
Πληροφορίες για τις άδειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Άμα επιθυμείτε κάποια άλλη άδεια επικοινωνήστε με κάποιο Διαχειριστή είτε Συντονιστή.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία http://imagebin.ubuntu-gr.org για τις εικόνες.

Re: Εφαρμογές-παιχνίδια windows με το Playonlinux

Δημοσίευσηαπό bikas » 09 Δεκ 2009, 23:44

ωραιος , επι πληρωμη.

για καποιες εφαρμογες οπως msn που ειπα και ποιο πανω?
με λιγα λογια μονο το playonlinux υπαρχει?(δωρεαν ειναι πρωτιμοτερο).

αν δεν εχετε ορεξη να δωσετε μια απαντηση καλυτερα μην την δινετε μονολεκτικη .
προσπαθω να βγαλω μια ακρη.
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι (visual basic 6) ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu 9.10
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής Intel(R) Celeron(R) CPU 440 @ 2.00GHz│ Μνήμη 1GB │ Κάρτα Γραφικών onboard asus │ Κάρτα Ασύρματη-οχι│ Κάρτα Buetooth-οχι │ Κάρτα Ήχου 2*5,1 │ Οθόνη & Ανάλυση LG1942S 1400*900 60Hz
bikas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 10 Δεκ 2009, 16:02

bikas έγραψε:ωραιος , επι πληρωμη.

για καποιες εφαρμογες οπως msn που ειπα και ποιο πανω?
με λιγα λογια μονο το playonlinux υπαρχει?(δωρεαν ειναι πρωτιμοτερο).

αν δεν εχετε ορεξη να δωσετε μια απαντηση καλυτερα μην την δινετε μονολεκτικη .
προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Δεν έδωσα μονολεκτική κάνεις λάθος .
Για msn υπάρχει : amsn , pidgin , emesene και πολλά άλλα .
Για παιχνίδια υπάρχουν πολλά παιχνίδια native για Λίνουξ που είναι πολύ καλά δες εδώ :
http://www.playdeb.net/updates/ και εδώ http://old.getdeb.net/category.php?id=3 αν βάλεις να βλέπεις το Ubuntu 8.04 εκεί στις επιλογές θα βλέπεις όλα ότι βγάλανε τότε για 8.04 .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bikas » 10 Δεκ 2009, 16:20

linuxman δεν εχω προβλημα με τα παιχνιδια ουτως η αλλως δεν επαιζα ποτε.
το προβλημα μου ειναι αλλο
στην εταιρια που δουλευω εχω φτυσει αιμα να βαλω linux αλλα προεκυψαν καποια προβληματα τα οποια πρεπει να επιλυσω ωστε να ξεφυγουμε απο το μονοπωλειο των.......dows
εκει ομως χρησιμοποιουμε προγραμματα της εταιριας.αυτα πρεπει να βρω εναν τροπο να εχω συμβατοτητα ωστε να επεκταθουν τουλαχιστον μεσα στην εταιρια το linux.
σε προσωπικο μηνυμ;α μπορω να σου πω ποιο προγραμμα ειναι αλλα απο εδω δεν θα ηθελα.
εχε στο νου σου ομως οτι δεν ειναι εμπορικο προγραμμα αλλα προγραμμα που δινει η μαμα εταιρια για τα ανταλλακτικα με ενημερωση μεσω ιντερνετ.
οσο για το amsn που ανεφερες δεν εχω καταφερει να κανω βιντεοκληση αλλα ουτε να παιξω παιχνιδι με αλλον.(απλως σου αναφερω απο αυτο που ξερω).
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι (visual basic 6) ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu 9.10
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής Intel(R) Celeron(R) CPU 440 @ 2.00GHz│ Μνήμη 1GB │ Κάρτα Γραφικών onboard asus │ Κάρτα Ασύρματη-οχι│ Κάρτα Buetooth-οχι │ Κάρτα Ήχου 2*5,1 │ Οθόνη & Ανάλυση LG1942S 1400*900 60Hz
bikas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 10 Δεκ 2009, 17:17

bikas έγραψε:linuxman δεν εχω προβλημα με τα παιχνιδια ουτως η αλλως δεν επαιζα ποτε.
το προβλημα μου ειναι αλλο
στην εταιρια που δουλευω εχω φτυσει αιμα να βαλω linux αλλα προεκυψαν καποια προβληματα τα οποια πρεπει να επιλυσω ωστε να ξεφυγουμε απο το μονοπωλειο των.......dows
εκει ομως χρησιμοποιουμε προγραμματα της εταιριας.αυτα πρεπει να βρω εναν τροπο να εχω συμβατοτητα ωστε να επεκταθουν τουλαχιστον μεσα στην εταιρια το linux.
σε προσωπικο μηνυμ;α μπορω να σου πω ποιο προγραμμα ειναι αλλα απο εδω δεν θα ηθελα.
εχε στο νου σου ομως οτι δεν ειναι εμπορικο προγραμμα αλλα προγραμμα που δινει η μαμα εταιρια για τα ανταλλακτικα με ενημερωση μεσω ιντερνετ.
οσο για το amsn που ανεφερες δεν εχω καταφερει να κανω βιντεοκληση αλλα ουτε να παιξω παιχνιδι με αλλον.(απλως σου αναφερω απο αυτο που ξερω).

Ξέρω περίπου τι λες .
Ναι λίγο παλιό άλλα δες στους οδηγούς οδηγό για wine που είχα κάνει κάποτε λογικά θα καταλάβεις τι παίζει .
Τότε λογικά κάτι θα πρέπει να γίνει .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Οδηγοί - How to - Tutorials