Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλώ να επιλέξετε, με προσοχή, την άδεια που θέλετε να έχουν οι οδηγοί που συγγράφετε. Πληροφορίες για τις άδειες μπορείτε να βρείτε εδώ. Άμα επιθυμείτε κάποια άλλη άδεια επικοινωνήστε με κάποιο Διαχειριστή είτε Συντονιστή.
Εμένα μου κολλάει εδω: και δεν συνεχίζει τι να κάνω;
Γνώσεις ⇛ Linux Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός Όχι ┃ Αγγλικά Ελάχιστα┃Λειτουργικό σε Η/Υ Ubuntu 9,04 (jaunty)┃BIOSAS-Rocks P43Twins 32bit┃Επεξεργαστής Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E2700 2.53GHz - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E2700 2.53GHz┃ Μνήμη2 GB┃ Κάρτα ΓραφικώνNvdia Geoforce 8600 GT┃Κάρτα ΉχουRealteck HD Audio┃
Η ταινία είναι σε μορφή avi. Μόνο αν πάω στις εξιδικευμένες ρυθμίσεις και επίλέξω μετατροπή της ταινίας μόνο σε αρχεία MPEG παίζει.
Γνώσεις ⇛ Linux Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός Όχι ┃ Αγγλικά Ελάχιστα┃Λειτουργικό σε Η/Υ Ubuntu 9,04 (jaunty)┃BIOSAS-Rocks P43Twins 32bit┃Επεξεργαστής Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E2700 2.53GHz - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E2700 2.53GHz┃ Μνήμη2 GB┃ Κάρτα ΓραφικώνNvdia Geoforce 8600 GT┃Κάρτα ΉχουRealteck HD Audio┃
Η επιλογη στη foto πρεπει να ειναι : Δημιουργεια εικονων ISO ή BIN/CUE,για εγγραφη σε δισκο Τωρα.....οταν πηγαινεις να φτιαξεις την ταινια...... το menu που επιλεγεις να φτιαξεις.......πατας Προεπισκοπηση ??? Αν πατησεις σου δειχνει πως θα ειναι?? Αν οχι πατησε.....γιατι απο εκει απ' οτι βλεπω ειναι το προβλημα απ' οτι βλεπω!!
Τωρα δουλεψε. Περίεργο το είχα κανει και προηγουμένως (όπως λες παραπάνω) και δεν δούλευε. Anyway ευχαριστω πάντως.
Λοιπον να πω και κατι εδω το οποιο το εχω παραληψει..... Συγκριτικα λοιπον.....test σε 2 διαφορετικα pc , Με το devede στο linux,και με το ConvertXtoDVD που θεωρειται το καλυτερο για τα παραθηρια Οι ταινειες λοιπον εχουνε διαφορα ποιοτητας !! Ελπιζω να καταλαβατε με ποιο τροπο εχει καλυτερη ποιοτητα η ταινεια (οσοι δεν καταλαβατε με το devede ) Off topic: Οποιος εχει αμφιβολιες πειτε μου διευθηνση να του στειλω 5 copy για να δει την διαφορα
Μια απορία: στις ταινίες με ac3 5.1 ήχο δεν υπάρχει πρόβλημα, επιλέγεις στις ρυθμίσεις ήχου να κρατήσει χωρίς επανακωδικοποίηση το ac3 και όλα οκ. Όταν, όμως, έχω ήχο dts και θέλω να το μετατρέψει σε ac3 τί επιλέγω? Έκανα μια ταινία τικάροντας την επιλογή που λέει "δημιουργία dvd με ήχο 5.1" ή κάπως έτσι και ενώ το μηχάνημα είχε αναμένη την ένδειξη του ac3, ο ήχος ερχόταν μόνο από το ένα από τα surround ηχεία και μάλιστα πολύ χαμηλός.
Αν δεν τικαρεις τιποτα, και αφησεις ετσι την επιλογη......τι γινετε?? Δεν γραφετε σωστα?? Εγω ετσι εχω φτιαξει ολες τις ταινιες μεχρι τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα..