Οδηγός χρήσης Miro , πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεόρασης

...το μέρος για να ξεκινήσετε!

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλώ να επιλέξετε, με προσοχή, την άδεια που θέλετε να έχουν οι οδηγοί που συγγράφετε.
Πληροφορίες για τις άδειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Άμα επιθυμείτε κάποια άλλη άδεια επικοινωνήστε με κάποιο Διαχειριστή είτε Συντονιστή.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία http://imagebin.ubuntu-gr.org για τις εικόνες.

Re: Οδηγός χρήσης Miro , πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεόρασης

Δημοσίευσηαπό c7p » 12 Αύγ 2009, 22:49

Και εμένα μου είχε βγάλει το ίδιο πρόβλημα , έκανα το πρόγραμμα απεγκατάσταση απο το synaptic και μετά εγκατάσταση και δεν μου παρουσίασε ξανά πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 12 Αύγ 2009, 22:59

Βρήκα κανάλι για Linux, το Linux Journal. :)

Άντε να δω σύντομα κανάλι Ubuntu-gr και μετά ότι βίντεο έχουμε θα το βάζουμε και στο YouTube και στο Miro.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 12 Αύγ 2009, 23:08

Αν είδες το spoiler στον οδηγό προτείνω μερικά κανάλια. Τα podcast του linuxjournal είναι φοβερά , είναι το αγαπημένο μου κανάλι στο miro ...
Όσο για το κανάλι Ubuntu-gr περιμένω έγκριση , σε καμία βδομάδα ή και λιγότερο να υπολογίζεις πως θα είναι on air. Ότι βίντεο βάζεται στο κανάλι ubuntugr στο youtube ανεβαίνουν αυτόματα και στο κανάλι Ubuntu-gr του miro! Αν θέλετε να κάνετε δικό σας κανάλι μπορείτε να δείτε εδώ οδηγίες , είναι πιο εύκολο απο ότι νομίζετε ...
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 12 Αύγ 2009, 23:19

Όχι δεν το είχα προσέξει το spoiler, κέρδισες και ετήσια συνδρομή του Linux Journal; Ε αυτό δεν το περίμενα, καλή φάση. :)
Πολύ καλό είναι και ότι θα μπαίνουν αυτόματα τα βίντεο από το YouTube στο κανάλι της κοινότητας στο Miro, αφού εγκριθεί πρώτα. Ωραία.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 13 Αύγ 2009, 00:22

Το Pirate Bay υποστηρίζει το ελεύθερο λογισμικό και το Miro. :)

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 13 Αύγ 2009, 00:53

Ναι ... πραγματικά αυτό το πρόγραμμα (με την προσθήκη της συνδρομής του pirate bay ) κάνει το κατέβασμα ταινιών , τραγουδιών παιχνιδάκι . Ένας αρχάριος μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα να κατεβάζει απο torrents ... Φυσικά δεν το προτείνω ως torrent client :lol: :lol: (αν και δεν το έχω δοκιμάσει)
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 13 Αύγ 2009, 18:30

c7p έγραψε:Ναι ... πραγματικά αυτό το πρόγραμμα (με την προσθήκη της συνδρομής του pirate bay ) κάνει το κατέβασμα ταινιών , τραγουδιών παιχνιδάκι . Ένας αρχάριος μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα να κατεβάζει απο torrents ... Φυσικά δεν το προτείνω ως torrent client :lol: :lol: (αν και δεν το έχω δοκιμάσει)

Πως γίνεται να κάνω προσθήκη της συνδρομής του Pirate Bay;
Βασικά πάτησα στον σύνδεσμο που παρέθεσες αλλά δεν κατάφερα να κάνω προσθήκη της συνδρομής.
Κοίτα την εικόνα:

Κατέβασα το αρχείο subscribe.miro έκανα διπλό κλικ όπως λέει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι ή όχι, δεν μου εμφανίστηκε κάποιο μήνυμα ή κάποιο παραθυράκι που να λέει ότι η συνδρομή έγινε.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 13 Αύγ 2009, 19:35

Απλώς πατάς διπλό κλίκ πάνω στο στο αρχείο subscribe.miro και θα σου προσθέσει 4 σελίδες του piratebay (movies,music,tv shows,homepage)στην sidebar (Sites). Δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα προστέθηκαν επιτυχώς .

Μπορείς να προσθέσεις και χειροκίνητα ιστότοπους πηγαίνοντας Sidebar > Add Site , και μετά εισάγοντας το url π.χ http://www.mininova.org/cat/4
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 13 Αύγ 2009, 20:08

Βασικά εγώ το έκανα διαφορετικά, πήγα επάνω στις επιλογές του Miro στην καρτέλα Βίντεο > Άνοιγμα > πρόσθεσα το subscribe.miro
...έτσι προστέθηκε η συνδρομή για το Pirate Bay. ;)

Επίσης βρήκα ένα ακόμη κανάλι για Linux, λέγεται sneekylinux.

Αυτό το μήνυμα που βγάζει δίπλα στα βίντεο που κατέβασα τι σημαίνει; -> Expires in 5 days
Κοίτα την εικόνα:

[Το screenshot είναι πριν να προσθέσω την συνδρομή για το Pirate Bay, για αυτό δεν φαίνονται οι ιστότοποι του]

...δηλαδή σε 5 μέρες δεν θα μπορώ να δω αυτά τα βίντεο;
Με τις ερωτήσεις που κάνω εκτός από εμένα θα μάθουν και όσοι ενδιαφερόμενοι δεν γνωρίζουν. :P
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 13 Αύγ 2009, 21:51

Έχει αρκετά κανάλια για linux και open source και συνέχεια προσθέτονται νέα κανάλια...
Μάλλον δεν θα το προσεξές , το λέω στον οδηγό. Δες απο το "Ρύθμιση καναλιών/ροών" και κάτω , αν έχεις ακόμα ερωτήσεις πες .
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Οδηγοί - How to - Tutorials