το handbrake το δοκιμασες ;
νομιζω οτι με αυτο θα κανεις δουλεια
Συντονιστής: adem1
kostas papavasiliou έγραψε:σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια σου αλλα τα εχω δοκιμασει ολα χωρις βεβαια αποτελεσμα!
το μονο που εκανε δουλεια οσον αφορα το format ηταν το handbrake το οποιο και αυτο δεν ειναι συμβατο με την εδοση 9,10 του ubuntu!
kostas papavasiliou έγραψε:φιλε μου ξερω οτι η κονσολα ειναι power ομως η δουλεια που ηθελα να κανω με AVIDEMUX ειναι να παρω το αρχειο xxx.avi + xxx.srt και εκτος απο το να ενσωματωσω τα 2 αρχεια ηθελα και να τα εξαγω σε διαφορετικο format για να παιζουν στο psp 3000.
mencoder -sub arxeio_sub.srt -subcp iso-8859-7 -ovc xvid -xvidencopts bitrate=687 -oac copy -o arxeio_output.mp4 arxeio_source.avi
diamond_gr έγραψε:kostas papavasiliou έγραψε:φιλε μου ξερω οτι η κονσολα ειναι power ομως η δουλεια που ηθελα να κανω με AVIDEMUX ειναι να παρω το αρχειο xxx.avi + xxx.srt και εκτος απο το να ενσωματωσω τα 2 αρχεια ηθελα και να τα εξαγω σε διαφορετικο format για να παιζουν στο psp 3000.
Εγώ δοκίμασα το:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
mencoder -sub arxeio_sub.srt -subcp iso-8859-7 -ovc xvid -xvidencopts bitrate=687 -oac copy -o arxeio_output.mp4 arxeio_source.avi
έκανε εξαγωγή σε ενα αρχείο που παίζει με το totem και με τον υπότιτλο. Δεν ξέρω αν είναι αυτές οι προδιαγραφές που παίζει το psp 3000 μιας και δεν το έχω. Δες λίγο τις προδιαγραφές των βίντεό του αλλά και το man του mencoder που πιθανό να λέει πως συντάσσονται οι προδιαγραφές αυτές.
mencoder <input> -channels 6 -ovc xvid -xvidencopts pass=1:threads=4:quant_type=mpeg:bitrate=-1500000 -vf harddup -oac copy -o /dev/null
mencoder <input> -channels 6 -ovc xvid -xvidencopts pass=2:threads=4:quant_type=mpeg:bitrate=-1500000 -vf harddup -oac copy -o <output>