Οχι ακριβως...
Μπορεις να φορτωσεις νεα εγκατασταση WinXP που θα τρεχει μεσα απο το linux κανονικοτατα. Θα βλεπει δικτυο, Internet τα παντα, ακομη και τον πραγματικο σου υπολογιστη που τρεχει Linux

μεσω Samba!
Αλλα δεν θα ειναι η εγκατασταση WinXP που εχεις με το Dual Boot. Μπορεις να ξαναφορτωσεις ολα τα προγραμματα που εχεις στην εγκατασταση WinXP, μπορεις να βλεπεις ολα τα προσωπικα αρχεια απο κοινου (και να τα μεταβαλεις), αλλα δεν μπορεις να παρεις την εγκατασταση που εχεις και να την βαλεις στο Virtual Disk.
Αυτο μου ειπαν οτι γινεται με το VMWare. Να παρεις δηλαδη τον δικο των Windows και να φτιαξεις εικονικο δισκο στα VMWare. Μετα μπορεις να μετατρεψεις (μου ειπαν) τον εικονικο δισκο σε .VDI που χρησιμοποιει το VBox, αλλα και παλι, αν φορτωσεις ενα καινουριο προγραμμα στο WinXP-VBox δεν θα φορτωνεται ΚΑΙ στο WinXP-Real.
Εγω προσωπικα εγκατελειψα την προσπαθεια, γιατι με ενδιεφερε να τρεχω το Adobe Premiere Elements που εχω αγορασμενο, αλλα οταν το φορτωσα στο VBox, το Virtual Graphics Card παραφορτωνε την CPU και δεν ειχα ποιοτικη αποκριση στο monitor. Οταν παρω κανενα γρηγορο μηχανακι, ισως να ξαναπροσπαθησω.
Προς το παρον, το χρησιμοποιω αν χρειαστει να μπω σε καποιο site με Internet Explorer 8, χωρις να χρειαστει να βγω απο το linux και να μπω στα Real-WinXP (κουφια η ωρα...

). Χωρια που η WinXP-VBox εγκαταστση ειναι πιο ενημερωμενη. Στο WinXP-Real αν μπω θα πεσει το update της αρκουδας...
Φιλικα
ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279