Τι εκαναααα εσβησα οτι εγραφα μια ωρα. (πατησα καταλαθος το Χ (κλεισιμο) τις σελιδας λιγο πριν στειλω το μηνημα.

Παμε απ την αρχη.
Off topic:Τι να σου κάνω που είναι Desktop , αν ήταν Laptop θα κανονίζαμε μια συνάντηση (στο γνωστό μέρος που γίνονται τα release party) να στις περάσω και να στις ρυθμίσω (Ubuntu-based διανομές μόνο).[/quote]
Αν ηξερα τι θα τραβηξω με τους μυστηριους που τα ξερουν ολα μεχρι να σου παρουν τα λεφτα θα ερχομουν με το Desktop και μια μπαλαντεζα μαζι

fkol k4 έγραψε:
Επίσης @freefour, ρωτάμε «τι θα στοιχίσει μάστορα;» πριν αρχίσει και όχι «τι χρωστάμε μάστορα;» αφού τελειώσει.
Στο λέω ως μάστορας.
Ξερεις τι εγεινε; Στο πρωτο pc service μου ειπε οτι θα μου βαλει τους δισκους και την ram, αλλα θα μου βαλει και τις διανομες που θελω. Αυτος ομως στον δευτερο δισκο και αφου εβαλε τα windows στον πρωτο, αντι να μου κανει ενα partition, οπως του ζητησα για fedora 18 KDE και να βαλω εγω μετα στο σπιτι κατι αλλο στο αλλο parttition, μου εκανε καταλαθος και καποια αλλα partition. Eρχομαι σπιτι και τι να δω...μπαχαλο στον δισκο. Βρηκα απ google τηλ. απο αλλο pc service και πηγα την αλλη μερα οπως κανονισαμε. Εχω μαζι μου 30€, ολα μου τα λεφτα φυγανε στους δυο δισκους/6 GB ram/ και πληκτρολογιο.
Μου λεει το παιδι τι εχει μεσα το pc; και του λεω στον πρωτο μισω δισκο εχει windows και στον δευτερο εχει γινει το λαθος και αντι για 2 partition εχει παραπανω + οτι υπαρχει εγκατεστημενο το fedora.
Μου λεει οτι περνει 20 ευρο σε καθε εγκατασταση διανομης. Εγω επεσα απ τα συννεφα, δεν ηξερα τι να κανω. Του λεω οτι ολα τα λεφτα μου ειναι 20€ και κατι ψιλα. Μετα απο λιγη ωρα τον βλεπω σηκωνετε και ανοιγη το pc. Εγω μεχρι και την πρωτη ωρα δεν καταλαβα τι διαθεσεις εχει γνωριζοντας οτι εχω μονο 20€ και τα ψιλα. Καθησε 10 το πρωι και τελειωσε 6 το απογευμα! Τι εκανε;
Τις μισες και παραπανω ωρες δεν μπορουσε να βρει το grub για να ξεκιναει με windows7 και fedora18. Με τα πολλα μου προτεινει να μην εχω grub αλλα κατι αλλο που λεγετε eazy b cd. Εγω δεν δεχτηκα γιατι δεν ηξερα τι θα σηναντισω στο μελον σε περιπτωση καποιας εγκαταστασης. Στην 5η ωρα και αφου δεν βγαλαμε ακρη σβηνουμε τα παντα και ξεκινησαμε απ την αρχη, και εβαλε windows/ubuntu στον sda και mint KDE/mint cinnamon στον sdb, και δωσαμε και 3 GB χωρο καπου για swap. Στο τελειωμα ομως μου βγαζει την λυπητερη, και μου λεει: Θελω 60 €, αντε 50 αλλα και κατι σαντουιτσ/τυροπιτες που κερασες 40 €. Εγω του λεω μα εχω μονο 20€, και μου λεει τα αλλα 20 να του τα παω αργοτερα. Μολις του ειπα οτι μου φανηκαν πολλα και οτι σπαταλισαμε παραπανω ωρες (8 στο συνολο) αρχισε να νευριαζει και να μου λεει διαφορα, και φυγε δε θελω τιποτα παρτα ολα και φυγε. Χτυπαει και την πορτα δυνατα μολις βγηκα απ το καταστιμα. Εντωμεταξυ ειμασταν απ το πρωι σε φαση με καφεδακι και ολα καλα. Δεν μπηκε κανεις πελατης στο μαγαζι τοσες ωρες.
Ενταξη γυρνοντας στο σπιτι σκεφτηκα στον δρομο οτι καπου εχει δικιο γιατι ασχοληθηκε πολλες ωρες με το pc μου και τον πηρα τηλ. να του πω οτι καποια στιγμη θα του παω και τα 20€. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι ηθελα να βαλω το fedora με KDE και οχι Mint. Τελος καλο ολα καλα, να μην ειμαι και αχαριστος, δεν γινονται ολα δωρεαν, και αξιζη στην τελικη ολα οσα εδωσα, για το LInux ειναι.