από linuxman » 19 Ιαν 2009, 23:19
arkan έγραψε:Παιδιά είστε απίστευτοι!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ
Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.
επειδή είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το linux
την εγκατάσταση την έκανα κατεβάζοντας το ubuntu από το internet σε συμπιεσμένο αρχείο.
έκανα partition με το acronis.
ψαχνόμουνα πολύ ώρα για το σύστημα αρχείων (fat ntfs)
δεν έβγαλα άκρη
συνέχισα
έβαλα μέσα στο νέο partition το συμπιεσμένο συμπιεσμένο φάκελο και έκανα κλικ στο αρχείο.
έκανε την εγκατάσταση από το internet 698MB.
είμαι τώρα σε αυτή τη φάση έχοντας πάρει και τις οδηγίες σας μέχρι στιγμής για όνομα χρήστη και κωδικό, για τα Ελληνικά κτλ.
θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν η πορεία που ακολούθησα είναι σωστή
αν χρειάζεται να φτιάξω κάποιο cd με το ubuntu και
τι ασφάλεια παρέχει στο ιντερνετ μιας και δεν έχω εγκαταστήσει κανένα antivirus.
πολλές ερωτήσεις ...... αλλά καταλαβένετε αρχάααααριος
ευχαριστώ
Μπράβο σου , απλά αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι εγκατάσταση όπως την έκανες μην την κρατήσεις πάνω από μία εβδομάδα , είναι εικονική και δεν έχει σταφερότητα δεν ειναι για πολύ καιρό , εάν δεν κάνεις κανονική εγκατάσταση με βάση τους οδηγούς που υπάρχουν δεν θα έχεις ένα κανονικό Λίνουξ δες εδώ
viewtopic.php?f=9&t=859
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr