από kostas papavasiliou » 17 Οκτ 2009, 22:15
για σου φιλε kosta!
Για το πως θα κανεις τους φακελους σου, η ολοκληρα τα partitions σου, share θα το δεις στο πρωτο βημα του οδηγου (οπως ειπε πιο πανω και ο ftso).
τωρα για τον εκτυπωτη, εγω τον χρησημοποιω χωρις κανενα επιπλεον προγραμα σαν εκτυπωτη δυκτιου, ομως με την διαφορα οτι δεν υπαρχουν τα (ακατανομαστα) windows σε μενα, οποτε ο εκτυπωτης μου ειναι συνδεδεμενος στο ubuntu (desktop) και τον μοιραζω παλι σε ubuntu στο lap top.
ομως για κανε μια δοκιμη:
καταρχην κανε ανιχνευσιμο τον εκτυπωτη σου στα xp (νομιζω αυτο γινετε και με δεξι κλικ πανω στην συντομευση του εκτυπωτη και επελεξε να ειναι ανιχνευσιμος, ομως δεν ειμαι σιγουρος. διαφορετικα απο τον πινακα ελεγχου)
Mετα στο ubuntu πηγαινε στο: συστημα/διαχειριση συστηματος/εκτυπωση και δες αν φαινεται καποιος εκτυπωτης,αν οχι κανε κλικ στο κουμπι ανανεωση,
λογικα θα πρεπει να τον βρει κατευθειαν και μετα μπορει να σου ζητησει καποια πραγματα τα οποια θα πρεπει να ακολουθησεις.
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Ubuntu 11.04 natty 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 2.6.38-8-generic,
3 Intel Core i7-2630QM CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 5889 MiB ‖ CLEVO CO. W25xHNx
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0116] (rev 09) ⋮ nVidia Device [10de:0df4] (rev a1)
wlan0: Realtek RTL8188CE 802.11b/g/n WiFi Adapter [10ec:8176] (rev 01