Το ποσταρω λοιπόν γιατι είναι ΧΡΗΣΙΜΟ!!!

Συντονιστής: adem1
Warning: require_once(/opt/lampp/htdocs/www/joomla/includes/defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /opt/lampp/htdocs/www/joomla/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/opt/lampp/htdocs/www/joomla/includes/defines.php' (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in /opt/lampp/htdocs/www/joomla/index.php on line 21
chmod 777 -R /opt/lampp/htdocs/www
tar xzf xampp-linux-1.5.3a.tar.gz -C /opt
Kabamaru22 έγραψε:Παιδιά όταν κάνω τις ρυθμίσεις στον φάκελο μέσα στο φακελο lampp στις προσπελάσεις αρχείου δεν μπορώ να επιλέξω αυτά που γράφει ο οδηγός.Δηλ κρατάω το το αριστερο κλικ πιεσμενο (στο ποντικι) και οταν το αφησω φευγει απο την συγκεκρημενι επιλογη και εμφανιζει παλι τισς γραμμεσ - - -
Επίσης όταν επιλέγω το ονομα μου μου το βγάζει 2 φορές αλλά οκ...Αυτό που με απασχολεί είναι οι προσπελάσεις αρχείων.
έγραψε:πό asvos » 02 Φεβ 2011, 15:06
Kabamaru22 έγραψε:Παιδιά όταν κάνω τις ρυθμίσεις στον φάκελο μέσα στο φακελο lampp στις προσπελάσεις αρχείου δεν μπορώ να επιλέξω αυτά που γράφει ο οδηγός.Δηλ κρατάω το το αριστερο κλικ πιεσμενο (στο ποντικι) και οταν το αφησω φευγει απο την συγκεκρημενι επιλογη και εμφανιζει παλι τισς γραμμεσ - - -
Επίσης όταν επιλέγω το ονομα μου μου το βγάζει 2 φορές αλλά οκ...Αυτό που με απασχολεί είναι οι προσπελάσεις αρχείων.
Έχω το ίδιο προβλημα ,το έλυσες τελικά;
Ξέρει κάποιος άλλος τι μπορεί να φταίει;Kabamaru22 έγραψε:Παιδιά όταν κάνω τις ρυθμίσεις στον φάκελο μέσα στο φακελο lampp στις προσπελάσεις αρχείου δεν μπορώ να επιλέξω αυτά που γράφει ο οδηγός.Δηλ κρατάω το το αριστερο κλικ πιεσμενο (στο ποντικι) και οταν το αφησω φευγει απο την συγκεκρημενι επιλογη και εμφανιζει παλι τισς γραμμεσ - - -
Έχω το ίδιο προβλημα ,το έλυσες τελικά;
Ξέρει κάποιος άλλος τι μπορεί να φταίει;