c7p έγραψε:Ωραίο νήμα,
στο iTunes μπορείς να προσθέσεις και το miro
Done !!!
Συντονιστής: adem1
c7p έγραψε:Ωραίο νήμα,
στο iTunes μπορείς να προσθέσεις και το miro

linuxman έγραψε:Μπράβο .
Καλό θα ήτανε να το κάνετε σε δυο στήλες
Windows Apps Linux/Ubuntu/Kubuntu Apps κάπως έτσι .
Apopas έγραψε:Και το Autodesk Maya μάλλον είναι καλύτερο από το Blender. Και το NeroLinux το χρησιμοποιούν πολλοί.
Αν ούτε στους οδηγούς μας δεν προωθούμε μόνο το ελεύθερο λογισμικό αλλά βάζουμε απλά ό,τι δημοφιλές υπάρχει για Linux.. κλάφτα Χαράλαμπε. Αυτός ήταν ο λόγος που αφαιρέσαμε και το Skype.

vargale13 έγραψε:Εδώ θα δούμε εφαρμογές ελεύθερου λογισμικού για Ubuntu
οι οποίες είναι αντίστοιχες δημοφιλών εφαρμογών των windows.
Ο παρακάτω οδηγός έχει σαν σκοπό την ομαλότερη μετάβαση στον κόσμο του Ubuntu
και δεν ασχολείται με την εκμάθηση κάποιας εφαρμογής.
Ο τρόπος εγκατάστασης που προτείνεται για τις παρακάτω εφαρμογές είναι:
από synaptic,software center, Προσθαφαίρεση(για παλιότερες εκδόσεις).
Τον τρόπο εγκατάστασης μπορείτε να τον δείτε εδώ Πως να εγκαταστήσετε προγράμματα στο (k)ubuntu!!!

filippos.xf έγραψε:linuxman έγραψε:Μπράβο .
Καλό θα ήτανε να το κάνετε σε δυο στήλες
Windows Apps Linux/Ubuntu/Kubuntu Apps κάπως έτσι .
Συμφωνώ με τον linuxman, αν γίνει έτσι θα είναι ακόμα καλύτερος ο οδηγός.
ubuntunoid έγραψε:Αν υπαρχει όρεξη μπορούμε να φτιάξουμε αλλη λίστα που να περιλαμβάνει και κλειστό αλλά και εμπορικό λογισμικό με περισσότερες αντιστοιχίες σε πιο εξιδεικευμένες εφαρμογές.

vargale13 έγραψε:Μπορεις αν θελεις να συνεχισεις τον οδηγο που εχει ξεκινησει ο ftso, δες λιγο πιο πανω, το αναφερει!!

vagrale13 έγραψε:Προσπαθηνα να τον κανω ετσι, αλλα δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα...

filippos.xf έγραψε:Αν θέλετε Apopas και vagrale13 μπορώ να βοηθήσω εγώ για να φτιαχτεί ο πίνακας, σε περίπτωση που τίθεται θέμα χρόνου. Κανένα πρόβλημα.

filippos.xf έγραψε:Αν θέλετε Apopas και vagrale13 μπορώ να βοηθήσω εγώ για να φτιαχτεί ο πίνακας, σε περίπτωση που τίθεται θέμα χρόνου. Κανένα πρόβλημα.
Σχεδόν παντού τέτοιες παρόμοιες δουλειές είναι δημιουργημένες με την μορφή πίνακα, μια χαρά μπορεί να δημιουργηθεί και εδώ.

Apopas έγραψε:Όχι! είναι proprietary
Χαχαχα να'σαι καλά φίλε μου Φίλιππε για τη βοήθειά σου, είμαι σίγουρος ότι ο Vagrale θα σε ευγνωμονεί ακόμα περισσότερο που την ετοίμασες και με bbcode αντί να πετάξεις απλά μερικές ονομασίες
Παρεμπιπτόντως, έκοβα το χέρι μου ότι το είχα προσθέσει το Handbrake
Πάει, ξεκουτιένω κι εγώ...
vagrale13 έγραψε:@filippos.xf
Καποια τα Προσθεσα, καποια βρες Αντιστοιχες εφαρμογες απο τα παραθυρα, οχι απλα τι κανουνε τα προγραμματα, και τα βαζω και τα υπολοιπα. Και οχι add-ons απο τον firefox... δεν ειναι εφαρμογες!!![]()