theo έγραψε:Off topic:
αγαπητέ linuxman μετά τις επικρίσεις σου για τον 'τρόπο' που ζήταγα βοήθεια για το πρόβλημα ήχου που είχα (και εγινε χειρότερο γιατί τώρα δεν έχω καθόλου ) τολμώ ο καημένος να απευθυνθώ σε σένα (συντονιστής γαρ ) και να σου πω ξανά ότι καλά τα παραπάνω αλλά μηπως τα ουσιαστικά προβλήματα προηγούνται ?
εν πάσει περιπτώσει εσυ ξέρεις καλύτερα
ερώτηση: μήπως το σχόλιο μου για την διανομή του 9.10 με χαρακτήρισε 'εχθρό ' ?
λυπάμαι
Off topic:
Αν διαβάσεις το αρχικό μου άρθρο στη συζήτηση αυτή θα παρατηρήσεις μια σειρά από βήματα για την κατανόηση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Προσωπικά βλέπω δεκάδες μηνύματα κάθε μέρα για μέλη που ζητούν βοήθεια, και ανάλογα με τον υπολογιστή που έχει ο καθένας, μπορεί να χρειαστεί να κάνει περισσότερα βήματα για να λειτουργήσει το υλικό του.
Στο μήνυμά σου δείχνεις ότι έχεις χάσει κάθε ελπίδα για την επίλυση του ζητήματος. Αναφέρεις ότι είσαι μαθηματικός· το ζήτημα διαβάζοντάς την απάντησή σου (όπου έχεις χάσει κάθε ελπίδα) είναι περίπου το ίδιο όταν κάποιος μαθητής σού λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει βασικά ζητήματα της π.χ. άλγεβρας. Και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια ενώ η λύση είναι να προσπαθήσει να σκεφτεί λίγο παραπάνω μόνος του και να καταφέρει να βρει τη λύση.